Firea l-ar fi invitat pe Ceban peste Prut. Bucureştiul neagă acest lucru. Opinie: „E un minciunos, ca şi Dodon! Vai de capul lui!”

Ivan Ceban, primarul Chişinăului
Ivan Ceban, primarul Chişinăului (agora.md)

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, l-ar fi invitat pe primarul de la Chişinău, Ivan Ceban, în vizită, în capitala României. Cel puţin asta rezultă din declaraţiile noului edil al Chişinăului.

„O să merg în viitorul cel mai apropiat, să ştiţi. La Kiev plec pe data de 6-7. Încă mai discutăm. Eu am o invitaţie de la doamna Firea, să ştiţi. Urmează să stabilim data, perioada şi componenţa delegaţiilor”, a declarat Ceban în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” cu Mariana Raţă de la TV8.

Mai mult decât atât, Ceban a specificat că invitaţia ar fi ajuns la Primăria Chişinău acum două zile. De menţionat este faptul că deşi se laudă că a fost invitat la Bucureşti, în prima s-a vizita în calitate de primar, Ceban a ales să meargă în Federaţia Rusă unde s-a întâlnit cu omologul său Serghei Sobeanin, precum şi cu vicepremierul rus Dmitri Kozak, notează AGORA.

În replică, reprezentanţii Primăriei Bucureşti neagă faptul că Firea l-ar fi invitat pe Ceban, în vizită în România aşa cum anunţase acesta.

„Referitor la informaţiile care circulă în spaţiul public potrivit cărora Primarul General, Gabriela Firea, l-ar primi la Bucureşti, în cadrul unei vizite oficiale, pe primarul oraşului Chişinău, Ivan Ceban, vă informăm că Primarul General, Gabriela Firea, NU are în program nici o întâlnire cu acesta”, se arată într-un comunicat al administraţiei Capitalei României, relatează g4media.ro., citat de Radio Chişinău.

„E un minciunos, ca şi Dodon! - Vai de capul lui! - S-a făcut de ruşine în toată Europa şi Asia Mică!”, comentează un internaut pe contul său de Facebook.

Un altul a menţionat, de asemenea că socialiştii „s-au împotmolit în minciuni până peste urechi... dar continuă să mintă... Îi mai crede oare cineva?!”.

„Ceban la Bucureşti: - Ivan, cum te cheamă? - Pe mine nu mă cheamă. Eu vin singur.”, a scris în acest sens, şi expertul economic la Transparency Internaţional Moldova, Veaceslav Negruţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe