Firea şi-a pierdut cumpătul: Am vrut să sparg televizorul cu pantoful

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Screenshot)

Gabriela Firea a lansat, marţi seară, noi acuzaţii şi critici la adresa contracandidatului său Nicuşor Dan pornind de la tema „apei calde” în Bucureşti. Firea a susţinut că i-a venit să spargă televizorul cu pantoful când l-a auzit pe Nicuşor Dan afirmând că administraţia bucureşteană va asigura stocuri pentru avariile “foarte foarte multe” ce vor apărea în această iarnă în sistemul de furnizare a apei calde şi căldurii până când se va reuşi reabilitarea conductelor la primăvară din fonduri europene.

"Toată luna de campanie şi vreo trei anterioare am avut mult calm şi mă şi gândesc de unde l-am avut. Probabil că de aceea azi la prânz am dat puţin drumul supapei. Aseară am vrut să sparg televizorul. Efectiv am vrut să iau un pantof, că tot mi s-a reproşat că sunt femeie şi port brand românesc şi nu foarte scump, sunt social-democrată cu adevărat, nu inventată peste noapte. Am vrut să sparg televizorul cu pantoful. Pentru că nu se poate. Chiar nu se poate, este peste puterea oricui de înţelegere să spui trei luni de zile că în momentul în care ajungi primar general rezolvi pentru că ai o soluţie minune şi nimeni nu va mai suferi din cauza lipsei apei calde, nimeni nu va mai suferi din cauza traficului, din cauza poluării”, a declarat Gabriela Firea într-un interviu acordat pentru Antena 3.

Fostul edil al Capitalei a mai susţinut că declaraţiile actuale ale lui Nicuşor Dan ar fi diferite de cele din campanie.

„Că se vor găsi soluţii minune pentru toate domeniile problematice, inclusiv pentru buget şi în prima emisiune televizată, în primul interviu acordat imediat după anunţarea rezultatului să vii şi să spui, să revii cu picioarele pe pământ, la realitate să devii o persoană foarte rezonabilă, o persoană care pune lucrurile fiecare în făgaşul său şi să recunoşti: traficul e ceva infernal, nu se rezolvă de azi pe mâine, termoficarea e ceva cumplit, să vedem ce facem de la primăvară. A spus aşa, că atunci am scos pantoful, dar m-a oprit soţul, că televizorul nu avea nicio vină: 'vom avea multe avarii în această iarnă, dar vom face stocuri'. Prin intermediul dvs. adresez respectuos întrebarea primarului general ales: Ce fel de stocuri veţi face? De răbdare, probabil", a declarat Firea la postul citat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne