Formula 1: Camera de pe casca lui Schumacher funcţiona, iar imaginile pot fi folosite

Michael Schumacher
Michael Schumacher (Paul Gilham / Getty Images)
Epoch Times România
07.01.2014

Camera de pe casca lui Michael Schumacher funcţiona în momentul accidentului său de schi, iar imaginile pot fi folosite, a anunţat marţi o sursă apropiată dosarului.

"Este un document important", a adăugat aceeaşi sursă. Această cameră, de a cărei existenţă s-a aflat abia vineri, la cinci zile după accident, a fost predată autorităţilor de familia fostului campion german de Formula 1, aflat în continuare în comă la spitalul din Grenoble.

Sursa respectivă nu a precizat şi dacă imaginile ar permite să se vadă condiţiile căzăturii lui Schumacher, în special viteza cu care schia el înainte să se lovească cu capul de o stâncă în sectorul situat în afara pistelor balizate pe zona schiabilă de la Meribel (Alpii francezi).

Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, acest şoc ar fi intervenit la viteză mare, însă, potrivit purtătorului de cuvânt al familiei, Sabine Kehm, Schumacher tocmai ajuta un prieten şi nu schia cu prea mare viteză.

O conferinţă de presă a anchetatorilor şi a parchetului este prevăzută miercuri la ora locală 11,00 (10,00 GMT), la palatul justiţiei din Albertville.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor