Fotbal - Liga I: Petrolul Ploieşti - CFR Cluj 1-1

(ADRIAN DENNIS/AFP/Getty Images)

Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), vineri seara, pe stadionul "Ilie Oană", într-un meci din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal.

Petrolul a deschis scorul prin tunisianul Hamza Younes (38), dintr-un penalty scos de Opriţa, care a fost faultat de Camora. Fundaşul lui CFR a văzut al doilea cartonaş galben la această fază.

Petrolul a jucat mult mai slab după pauză şi a fost egalată de CFR, chiar dacă ardelenii jucau în inferioritate - Ronny (69) a marcat golul.

Echipa lui Gigi Mulţescu a avut în acest meci şi două bare, prin Alvaro Linares (29) şi Soni Mustivar (62). CFR putea da lovitura în prelungiri, însă Liviu Ganea a ratat o ocazie imensă de a aduce victoria oaspeţilor. Petrolul are două victorii şi un egal de când a fost preluată de Mulţescu.

CFR a fost la primul meci de la numirea lui Ioan Andone. CFR nu a câştigat de trei meciuri (un eşec şi două egaluri). CFR nu are nicio victorie în deplasare în 2012.

FC Petrolul Ploieşti - FC CFR 1907 Cluj 1-1 (1-0)

Au marcat: Hamza Younes (38 - penalty), respectiv "Ronny" Carlos Da Silva (69).

Cartonaş roşu: Camora (CFR, 39).

Arbitru: Adrian Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Aurel Oniţă (Constanţa), Sebastian Gheorghe (Suceava)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport