Fratele lui Ionuţ Anghel, audiat de procurori în prezenţa unui psiholog

Câine comunitar pe stradă
Câine comunitar pe stradă (Epoch Times România)
Flori Mladin
19.11.2013

Fratele lui Ionuţ Anghel este audiat marţi de procurorii Parchetului instanţei supreme, la sediul unui centru, în prezenţa unei comisii speciale din care face parte şi un psiholog, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Conform surselor citate, procurorii au reluat audierile în cazul lui Ionuţ Anghel - băieţelul de 4 ani care în 2 septembrie a fost ucis de câini, pe un teren privat de lângă Parcul Tei din Capitală - după ce au fost întrerupte o perioadă de timp, pentru a fi făcute rapoarte biocriminalistice şi unele experimente judiciare.

În cadrul anchetei, procurorii vor vorbi cu fratele lui Ionuţ Anghel în prezenţa unei comisii speciale. Anchetatorii şi membrii comisiei care vor participa la audierea băiatului, împreună cu psihologul, vor merge la sediul unui centru din Capitală, ca să discute cu copilul, au relatat sursele citate.

Audierile vor fi continuate şi în zilele următoare, urmând să fie chemate mai multe persoane pentru a da declaraţii la sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în calitate de martori.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

Decesul copilului a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind depistate sute de plăgi, conform declaraţiilor făcute în 3 septembrie de către medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Medicul preciza că doar pe tălpile copilului nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.

Dosarul penal a fost deschis în 3 septembrie de Parchetul Tribunalului Bucureşti, iar a doua zi ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului instanţei supreme, care fac cercetări pentru ucidere din culpă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor