Fuziunea PMP-UNPR, contestată în instanţă

Nemulţumit de situaţia prezentă, unul dintre foştii oameni ai generalului Gabriel Oprea, senatorul Marian Vasiliev, a contestat în instanţă fuziunea dintre PMP şi UNPR.
Traian Băsescu la Congresul PMP. 24 octombrie 2015
Traian Băsescu la Congresul PMP. 24 octombrie 2015 (Epoch Times România)

Fuziunea dintre PMP, partidul lui Traian Băsescu, şi UNPR, partidul fondat de generalul Gabriel Oprea, a fost contestată în instanţă de fostul senator UNPR Marian Vasiliev, care susţine că nu s-au respectat paşii procedurali în acest caz.

"Fuziunea dintre UNPR şi PMP nu există. Este o tentativă pe care au făcut-o parte din conducerile celor două partide, cu un congres pe care recunosc că cel de la PMP a fost foarte bine organizat şi un simulacru de congres, făcut la UNPR. (...)

Vă dau exemplu de joc de imagine. Eu personal, deşi nu am semnat niciodată nimic, nu sunt în niciun fel de structură, pe site-ul oficial www.pmponline.ro apar ca vicepreşedinte naţional al PMP, fără să am vreo legătură cu acel partid, doar din ideea de a spune că toţi sunt la ei", a declarat Marian Vasiliev, citat de News.ro.

Senatorul, care susţine că aleşii locali UNPR sunt ameninţaţi că îşi pierd funcţiile, a contestat la Tribunalul Bucureşti fuziunea dintre UNPR şi PMP şi apoi la Curtea de Apel.

"Îi solicit domnului preşedinte executiv al PMP, Valeriu Steriu, să predea ştampila şi toate documentele UNPR, pentru că UNPR îşi va continua existenţa", a adăugat Marian Vasiliev.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne