Godea: “Problemele Republicii Moldova nu isi iau vacanta…”

Epoch Times România
04.08.2011

In cadrul unei conferinte organizate, deputatul neafiliat Mihai Godea si-a exprimat opinia privind vacanta deputatilor din Parlamentul Republicii Moldova.

Acesta considera ca Parlamentul a ratat sesiunea de primavara-vara si a plecat in vacanta nemeritata, in timp ce oamenii de rand, care traiesc in saracie, nu isi permit acest lux.

"Problemele Republicii Moldova nu isi iau vacanta. Cetatenii acestei tari, care traiesc in saracie si nesiguranta, nu isi iau vacanta. Cei mai multi cetateni care alimenteaza statul cu bani nu isi permit un concediu si de asemenea sunt chiar foarte multi oameni de afaceri care nu isi iau vacanta, pentru ca situatia din Moldova nu le permite luxul de a se odihni”, a remarcat Mihai Godea.

El a tinut sa precizeze ca atat fractiunile AIE, cat si cea a comunistilor, desi nu au reusit sa gaseasca un limbaj comun timp de un an, au cazut in unanimitate de acord ca merita, cu totii, o vacanta.

Mihai Godea a prezentat si un bilant al restantelor din sesiunea parlamentara recent incheiata, din urmatoarele sectoare: reforma justitiei, reforma organelor de drept, reforma monopolurilor de stat, elucidarea evenimentelor din 7 aprilie, Integrarea Europeana.

Deputatul propune ca sesiunea de toamna sa inceapa chiar pe 1 septembrie, iar deputatii sa discute cele mai importante proiecte de legi de pe agenda, inclusiv cele legate de integrarea europeana.

El mai cere ca alesii poporului sa prezinte, chiar la prima sedinta a Parlamentului, un raspuns in ceea ce priveste situatia politica: daca vor fi sau nu alegeri anticipate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor