Grevă în serviciile publice de transport din Catalonia

Serviciile publice de transport din Catalonia sunt afectate de o grevă sprijinită de guvernul regional, decizie luată în urma incidentelor din ziua referendumului de independenţă.
Preşedintele catalan, Carles Puigdemont.
Preşedintele catalan, Carles Puigdemont. (Getty Images)

Sindicatele minoritare din regiune protestează faţă de violenţa poliţiştilor care au intervenit în ziua referendumului, relatează stiriletvr.ro.

Turiştii şi localnicii din Catalonia trebuie să apeleze marţi la alte mijloace de transport, după ce toată administraţia catalană a intrat în grevă. Doar un sfert din metrourile şi autobuzele din Barcelona sunt programate să circule în timpul grevei care este susţinută de guvernul secesionist al lui Carles Puigdemont.

Greva este susţinută de sindicatele minoritare din Catalonia, în timp ce marile organizaţii sindicale sprijină doar manifestaţiile organizate împotriva intervenţiei violente a poliţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe