Guvern: Vladimir Tismăneanu şi Ioan Stanomir de la IICCMER, eliberaţi din funcţie

Premierul Victor Ponta a semnat, miercuri, eliberarea din funcţie a preşedintelui Consiliului Ştiinţific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), Vladimir Tismăneanu.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, şi Ioan Stanomir a fost eliberat din funcţia de preşedinte executiv al IICCMER, în locul său fiind numit Dan-Andrei Muraru.

De asemenea, a fost eliberată din funcţie şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, Dorina Danielescu.

Doru Ciocan a fost numit preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, în locul lui Matei Mircea Leontin, care a fost revocat din funcţie.

Totodată, Ponta l-a numit pe Dan Lucian Vlădescu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne