Guvernul a aprobat legea bugetului de stat

Proiectul de lege privind bugetul pe anul viitor a fost adoptat de Guvern. Urmează dezbaterile cu societatea civilă.
Siglă Guvernul României, Palatul Victoria
Siglă Guvernul României, Palatul Victoria (Epoch Times România)

Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de lege privind bugetul de stat pe 2016, a anunţat purtătorul de cuvânt al cabinetului Cioloş, Dan Suciu.

Potrivit Agerpres, Suciu a mai precizat că la ora 14,00 va avea loc o dezbatere cu reprezentanţii societăţii civile, organizată de ministrul delegat pentru Consultare Publică şi Dialog Social, Violeta Alexandru. La eveniment şi-au anunţat participarea ministrul transporturilor, Dan Costescu, ministrul fondurilor europene, Aura Răducu şi ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Achim Irimescu.

Conform purtătorului de cuvânt, anterior dezbaterii, participanţii la discuţiile de astăzi au transmis propunerile lor, care au fost analizate de experţi şi miniştri, unele dintre ele fiind incluse în proiectul de buget.

Ulterior consultării, vor urma dezbaterile din Parlament pe buget şi votul plenului reunit. Unul din punctele sensibile ale actului normativ este majorarea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie, la care PSD susţine că nu vrea să renunţe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne