Hoţii nu mai respectă nimic. Ofiţeri SRI jefuiţi de Revelion

Cătuşe
Cătuşe (SERGEI SUPINSKY / AFP / Getty Images)

Mai mulţi ofiţeri SRI au fost lăsaţi de revelion fără legitimaţiile de serviciu, telefoane, bani şi cheile de la maşini, fiind jefuiţi de doi puşti.

Potrivit unui articol publicat luni de Gândul, incidentul a avut loc la miezul nopţii, când angajaţii SRI au ieşit din cabana din Călăţele unde-şi petreceau noaptea dintre ani, pentru a admira focurile de artificii. Profitând de neatenţia acestora, doi hoţi, deghizaţi în colindători, au intrat în cabană şi au furat portofelele găsite.

„Le-a fost furată suma de 600 de lei, telefoanele mobile, ceva tablete, legitimaţiile de serviciu, cheile de la maşini şi toate actele”, a declarat pentru ziarulclujean.ro un apropiat al unui ofiţer.

Hoţii au păstrat banii şi telefoanele, aruncând portofelele, cheile de la maşini şi legitimaţiile pe stradă, acestea fiind găsite ulterior de poliţişti din Huedin.

La scurt timp după furt au fost identificaţi şi suspecţii, doi adolescenţi de 14 şi 18 ani. O parte din telefoane şi banii nu au fost recuperaţi, mai scrie sursa citată.