Incendiu puternic în Bucureştii Noi

Pompier in timpul misiunii.
Pompier in timpul misiunii. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)
Loredana Diacu
23.12.2013

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineaţa în Capitală. Pompierii s-au luptat patru ore pentru a stinge flăcările ce au cuprins două case şi o anexă în cartierul Bucureştii Noi.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 04.30, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, flăcările cuprinzând iniţial o magazie de aproximativ 20-30 de metri pătraţi de pe strada Nazarcea, din Sectorul 1 al Capitalei, conform Mediafax.

Flăcările s-au extins de la anexă la acoperişul unei vile din apropiere şi, în scurt, timp au cuprins încă o casă, cu parter şi două etaje, lipită de aceasta, de asemenea la nivelul acoperişului. Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, acoperişul primei case fiind ars aproape în întregime, a mai declarat Daniel Vasile.

Nu au fost victime umane şi nimeni nu a fost rănit. O femeie care locuia într-una din cele două case a suferit un atac de panică, aceasta primind îngrijiri la faţa locului, de la echipajul SMURD, a mai precizat purtătorul de cuvânt ISU.

Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu două autospeciale de intervenţie la înălţime şi cu cinci autospeciale cu apă şi spumă. Flăcările au fost stinse în jurul orei 8.00.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor