Iohannis, despre Tăriceanu: "Câteodată se creează impresia că e puţin obsedat!"

De când procurorii l-au deferit Justiţiei, Tăriceanu face declaraţii tot mai ciudate, susţine preşedintele Iohannis, afirmând că de ceva vreme nu mai urmăreşte afirmaţiile acestuia.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Florin Chirila/Epoch Times)

Declaraţiile făcute de Călin Popescu Tăriceanu de la o vreme încoace au devenit tot mai ciudate, creând impresia că şeful Senatului e puţin obsedat, a declarat marţi preşedintele Iohannis, adăugând că aceste persoane nu fac bine politicii.

"În România nu există nici forţe oculte, nici forţe subterane, şi, cu certitudine, nu există în România un stat paralel. Să ştiţi că o vreme am mai urmărit declaraţiile domnului menţionat de dumneavoastră, care a fost şi Prim-ministru, a avut abordări câteodată interesant de urmărit. Dar, de la o vreme încoace, credeţi-mă, nu mai urmăresc afirmaţiile acestui domn, fiindcă au devenit din ce în ce mai ciudate. Câteodată se creează impresia că este puţin obsedat. Or, persoane puţin obsedate nu fac bine politicii.

Şi, culmea, aceste abordări foarte ciudate au apărut cu intensitate de când procurorii l-au deferit justiţiei pe acest domn.", a declarat Iohannis la Cotroceni, întrebat fiind de un reporter dacă "există forţe subterane" în România, având în vedere că Tăriceanu a susţinut că Parlamentul şi Guvernul nu-şi pot exercita puterea şi a făcut o paralelă cu Rusia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne