Iubirea nu are vârstă, Soros se însoară din nou

George Soros, preşedintele Soros Fund Management şi al fundaţiei cu acelaşi nume, 24 septembrie 2011
George Soros, preşedintele Soros Fund Management şi al fundaţiei cu acelaşi nume, 24 septembrie 2011 (BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
21.09.2013

Iubirea nu are vârstă, mai ales când eşti celebru şi bogat. George Soros, în vârstă de 83 de ani, spune astăzi "Da", pentru a treia oară. Aleasa miliardarului se numeşte Tamiko Bolton, este de profesie consultant în sănătate şi educaţie şi are frumoasa vârstă de 42 de ani, cam jumătate din cea a magnatului.

Căsătoria va avea loc la New York iar evenimentele premergătoare au început chiar de vineri seară, cu o cină urmată de o recepţie la Muzeul de Artă Modernă, publică Daily Mail.

Schimbul de jurăminte va avea loc sâmbătă la grandioasa reşedinţă a lui Soros din Bedford, aflată la mai puţin de o oră distanţă de oraş. Casa lui Soros are şi ea, în sine, o poveste: miliardarul a cumpărat-o acum mai bine de un deceniu de la autorul filmului Jurasic Park.

Soros şi cea de a treia aleasă a inimii sale vor spune "da" într-un cadru restrâns, la ceremonie fiind învitaţi doar membrii familiei şi cei 5 copii ai lui magnatului din căsătoriile anterioare.

După ceremonia de căsătorie, va urma o recepţia, organizată la un centru de arte, unde Soros aşteaptă în jur de 500 de invitaţi din cercurile înalte ale finanţelor şi politicii lumii, printre care care Preşedintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim, Hendrik Toomas Ilves, preşedintele Estoniei, Ellen Johnson Sirleaf, preşedintele Liberiei, Edi Rama, prim ministrul Albaniei etc.

Logodna lor a fost anunţată în luna august 2012, când Tamiko a primit de la miliardar un inel de cu diamant Graff, montat pe o combinaţie de platină, aur şi diamante roz.

Tamiko, care a fost crescută în California, este fiica unei asistente medicale şi a unui ofiţer de marină pensionat. A absolvit Universitatea din Utah şi deţine un MBA de la Universitatea din Miami.

Rochia de mireasă a fost creată de designerul de origine libaneză Reem Acra, ale cărui rochii au fost purtate pe covorul roşu pe mai multe stele, inclusiv Angelina Jolie şi Jennifer Lopez. Pentru Soros, aceasta va fi a treia căsătorie pe când aleasa inimii sale este abia la al doilea marija. La întrebarea dacă există un acord prenupţial, surse familiare cu aranjamentele miliardarului au reiterat faptul că Soros îsi va lăsa cea mai mare parte din averea pentru scopuri caritabile, dar că "intenţionează să fie generos cu soţia sa".

Jurnaliştii scriu că George Soros şi-a întâlnit perechea la un dineu de afaceri în 2008, iar "relaţia lor s-a dezvoltat în timp". Ei au păstrat discreţia asupra relaţiei lor, până de curând, când au fost văzuţi împreună la filmul "The Untouchables".

George Soros, s-a născut la Budapesta în 1930 şi se bucură pe plan internaţional de o reputaţie de mare fillantrop.

Adevărata notorietate internaţională şi-a câştigat-o însă în septembrie 1992, când a riscat 10 miliarde de dolari pe o singură speculaţie, pariind pe o scădere a lirei britanice. Într-o singură zi de tranzacţionare la bursă a obţinut un profit de aproape două miliarde de dolari. Drept urmare, Soros este cunoscut ca fiind “omul care a învins Banca Angliei”.

În prezent, averea lui Soros este estimată la 22 de miliarde de dolari. Miliardarul are cinci copii, din două căsătorii.

Soros s-a însurat prima oară în 1960, cu Annaliese Witschak, care i-a dăruit trei copii. Au divorţat după 23 de ani de căsnicie, în 1983. În acelaşi an, Soros a luat-o în căsătorie pe Susan Weber. Mariajul lor a durat până în 2005.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor