Johnny Depp aterizează pe acoperişul unui spital, pentru a-i vizita pe copiii bolnavi

Actorul Johnny Depp.
Actorul Johnny Depp. (Kevork Djansezian / Getty Images)

Îmbrăcat în costumul celebrului căpitan Jack Sparrow, actorul Johnny Depp, a făcut o vizită de trei ore la un spital din Brisbaine (Australia) în timpul unei scurte pauze de filmare la cea de-a cincea serie Dead Men Says No Tales (Mortul nu spune poveşti) a francizei Piraţii din Caraibe. Depp a fost însoţit de actorul Stephen Graham, care joacă rolul piratului Scrum.

Actorul a petrecut timpul cu copiii internaţi în spital, cu familiile acestora şi cu personalul spitalului, a făcut fotografii şi a acordat un scurt interviu pentru un post local de televiziune.

Fundaţia Spitalului de Copii a postat câteva fotografii ale înduioşătoarei vizite pe pagina sa oficială de Facebook, scriind: "Doi piraţi foarte celebri au făcut o vizită surpriză la Spitalul de Copii Lady Cilento aseară".

"Îmbrăcaţi în costumele complete, atât Johnny Depp, în rolul căpitanului Jack Sparrow şi Stephen Graham în rolul lui Scrum au petrecut trei ore în spital, impresionându-i pe copiii bolnavi, precum şi pe familiile acestora". Actorii şi-au făcut apariţia într-un mod original, sosind cu un elicopter şi aterizând pe acoperişul spitalului.

Piraţii din Caraibe - Dead Men Says No Tales se estimează că va apare pe ecrane în 2017.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură