Jubileul de diamant al reginei M.Britanii va fi sărbătorit de două ori mai mulţi oameni decât nunta regală

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a (Julian Herbert / Getty Images)
Epoch Times România
05.04.2012

De două ori mai multe persoane decât cele care au urmărit nunta prinţului William cu Kate Middleton, anul trecut vor sărbători jubileul de diamant al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Monarhul în vârstă de 85 de ani marchează 60 de ani de la urcarea pe tron, iar aproape jumătate dintre locuitorii Marii Britanii îşi vor sărbători regina, faţă de 20% care au sărbătorit nunta regală.

Un studiu realizat de Schweppes arată că 47% dintre britanici vor sărbători jubileul în cele patru zile libere de la începutul lunii iunie.

Potrivit unor estimări, circa un milion de persoane au ieşit pe străzi la Londra cu ocazia nunţii prinţului William cu Kate Middleton, în aprilie anul trecut.

În plus, nunta regală ocupă a şasea poziţie în topul evenimentelor web din istorie şi a reuşit să atragă un număr record de spectatori online.

Iar compania Livestream, ce lucrează cu Associated Press, Entertainment Tonight, CBS şi alţii, a anunţat că nunta regală a stabilit un nou record în acest domeniu. Circa 300.000 de persoane au urmărit evenimentul în direct numai folosind serviciile Livestream.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor