Liviu Dragnea: Am găsit infiltraţi de partea lui Iohannis în partid. Îi ţinem de sămânţă

Ţintă a unor critici din interiorul propriului partid, Dragnea susţine că a depistat în PSD infiltraţi, care sunt de partea şefului statului.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)
Ana Ion
15.02.2017

Criticat recent la scenă deschisă de primarul municipiului Iaşi, liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut marţi că a identificat în partid doi-trei ''infiltraţi de-ai lui Iohannis'', şi a susţinut, ironic, că aceştia vor fi ''păstraţi pentru sămânţă'', relatează Mediafax.

Solicitat ieri de presă să precizeze dacă a identificat în PSD ''inflitraţi'' care sunt de partea preşedintelui Iohannis, aşa cum susţinuse în urmă cu câteva zile, Dragnea a răspuns: ''Am făcut o analiză din surse deschise, aşa cum o instituţie pe care o iubim cu toţii foloseşte această expresie – din surse deschise, analizând ce au spus unii şi alţii de-a lungul ultimelor luni. Îi vedeţi la televizor, sunt doi-trei''.

Întrebat ce va face PSD cu aceştia, Dragnea a răspuns în glumă: ''Îi păstrăm pentru sămânţă''. Merită menţionat că acelaşi Liviu Dragnea a declarat tot ieri că Partidul se va pronunţa în legătură cu vocile critice din PSD, vocile critice fiind Mihai Chirica. La scurtă vreme după această declaraţie, în jur de 20 de primari ieşeni s-au întrunit într-un hotel pentru a se dezice de declaraţiile lui Chirica şi a cere Bucureştiul să-l judece. Informaţii aici.

Mai amintim că în urmă cu o săptămână, Liviu Dragnea declara răspunzând unei întrebări, că mai mulţi parlamentari PSD au ridicat, în cadrul şedinţei de grup, "problema" existenţei în partid a unor "infiltraţi" care ar "asculta" de şeful statului, Klaus Iohannis, el arătând că nu va da numele acestora.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor