Lovitură pentru patronul Antenelor. ANAF a vândut vila Cameliei Voiculescu din Predeal

ANAF lucrează la recuperarea prejudiciului din dosarul ICA, dosar în care patronul Antenelor, Dan Voiculescu, a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.
Dan Voiculescu şi Avocatul Gheorghiţă Mateuţ la Curtea de Apel
Dan Voiculescu şi Avocatul Gheorghiţă Mateuţ la Curtea de Apel (Epoch Times România)

În acest sens, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a scos la licitaţie casa de vacanţă din Predeal a Cameliei Voiculescu şi a terenului aferent vilei pe care le-a şi vândut, marţi, unei familii bucureştene.

Pentru casa si terenul familiei Voiculescu, ANAF a obţinut 1,534 milioane de lei (343.000 de euro - preţ fără TVA), iar pentru mobila şi electrocasnicele aferente din ea alţi 64.000 de lei (15.000 de euro), recuperând astfel 358.000 de euro din imensul prejudiciu de 60 de milioane de euro cauzat de privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA)

Potrivit EVZ, ANAF a decis scoaterea la licitaţie a vilei din Predeal a Cameliei Voiculescu pe 8 decembrie. Casa se ridică pe patru niveluri – demisol, parter, etaj, mansardă şi include, printre multe altele, pivniţă, cămară, bucătărie, atelier, seră, terase, garaj, birou, dressinguri, balcoane, trei dormitoare şi trei camere de zi.

În anunţul ANAF nu a fost specificată suprafaţa vilei, ci doar a terenului intravilan (curtea), de 901 metri pătraţi. Fiscul a vândut, de asemenea, şi 75 de piese de mobilier, electronice şi electrocasnice.

Fiscul a evaluat terenurile şi clădirile omului de afaceri Dan Voiculescu la 32,58 milioane de euro, puţin peste jumătate din prejudiciul din dosarul ICA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne