Maia Sandu: A fost trădat nu doar un Guvern care apără interesele oamenilor, ci fiecare cetăţean

Maia Sandu
Maia Sandu (gov.md)

„Astăzi a fost trădat nu doar un Guvern care apără interesele oamenilor, ci fiecare cetăţean care îşi punea speranţele că în curând se va face dreptate şi se va trăi mai bine”, scrie pe pagina sa de Facebook fostul prim-ministru Maia Sandu.

Politiciana consideră că deputaţii din Partidul Socialiştilor şi-au construit moţiunea de cenzură pe acuzaţii false despre înrăutăţirea situaţiei sociale şi economice a Republicii Moldova şi acuzând Guvernul.

„De ce minţiţi oamenii? Unde vedeţi dvs. înrăutăţirea situaţiei sociale şi economice? Singura înrăutăţire a situaţiei economice este pentru cei cărora li s-au oprit schemele de corupţie. Pentru oamenii cinstiţi am gândit un buget al solidarităţii care să vină în ajutorul celor nevoiaşi.

Cetăţenii nu s-au aşteptat la miracole în 5 luni, ei înţeleg şi apreciază un guvern responsabil, format din miniştri cinstiţi, care au venit în aceste funcţii pentru a face viaţa oamenilor mai bună”, se arată în mesajul Maiei Sandu.

Viziunea blocului ACUM e cunoscută, a punctat Sandu, specificând că deputaţii ACUM îşi doresc o justiţie adevărată, procurori eficienţi şi judecători care iau decizii în numele legii, iar cei care au furat miliardul să ajungă la închisoare, lucru pe care şi-l doreşte şi întreaga societate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe