Maia Sandu, la protestul PAS: Oamenilor nu le este frică de Dodon, le este frică de sărăcie

Maia Sandu, la protestul PAS
Maia Sandu, la protestul PAS (unpaspentru.md)

Dodon încearcă să readucă sistemul de oprimare al lui Plahotniuc. Dar oamenilor nu le este frică de acesta, oamenilor le este frică de sărăcie, a declarat Maia Sandu în cadrul unui protest organizat duminică de PAS.

„Le spunem răspicat guvernanţilor că nu vrem conducători corupţi, incompetenţi, mincinoşi, care se ascund de popor după garduri și scuturile poliţiei. Timpul lor se apropie de sfârşit. Vine timpul oamenilor buni. Noi suntem aici să le arătăm că oamenii buni sunt mulți și determinaţi”, a menţionat liderul PAS în discursul său.

Politiciana a cerut deputaţilor să revină în parlament imediat, să adopte legile necesare ajutoarelor pentru agricultură, economie, asigurarea circulaţiei oamenilor, oprirea răspândirii virusului pentru a reveni la normalitate cât mai curând. „Promitem că la toamnă o să-i alungăm de la guvernare și o să le cerem socoteală pentru toate fărădelegile pe care le fac.”

Preşedinta PAS le-a mulţumit pentru curaj şi implicare oamenilor care au reuşit să ajungă la protest şi agricultorilor care protestau pe drumurile din țară. „Suntem foarte aproape de izbândă. Să ne unim cu toţii pentru a combate minciunile corupţilor de la guvernare, încercările lor de a ne dezbina. Prin unitate am reuşit să trecem peste năpastele din trecut.”

Partidul Acţiune şi Solidaritate a organizat duminică un protest cu genericul „Învingem hoţia, oprim sărăcia!”. Oamenii din toate raioanele ţării, „nemulţumiţi de actuala guvernare şi preşedintele incompetent”, au protestat în scuarul Teatrului de Operă şi Balet, unde au scandat „Salvăm agricultorii” şi „Jos Dodon”. Reprezentanţii PAS au vorbit despre criza sanitară, economică, seceta, corupţia din justiţie şi hoţiile lui Igor Dodon.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe