Maria Ciobanu: Politicienii de la Bucureşti îşi amintesc de moldoveni doar în campaniile electorale

Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova
Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova (facebook.com/Vasile Şoimaru)

Deputata blocului ACUM, Platforma DA, Maria Ciobanu constată că nimic din ceea ce li se întâmplă azi cetăţenilor Republicii Moldova nu ar fi fost posibil dacă „politicienii de dincolo de Prut ar fi procedat ca nemţii sau ca alte popoare, care au trecut prin calvaruri nu mai mici ca ale noastre, dar sângele a biruit în ei”.

„Românii din Basarabia au crezut sincer că politicienii de la Bucureşti îşi cunosc istoria, că vor face din Basarabia un proiect de ţară, dar nu a fost să fie! Ei s-au grăbit să fie primii care au recunoscut aşa-zisa independenţă a statului Republica Moldova”, scrie parlamentara pe pagina sa de Facebook.

În opinia Mariei Ciobanu, politicienii de la Bucureşti îşi amintesc „de noi în timpul campaniilor lor electorale. Mai apoi vorbesc în şoaptă despre românii din Basarabia. Dacă aţi şti cât de mult mă doare...”

„Parcă nu suntem un neam prost, parcă trecutul istoric al neamului românesc este unul "cu felinare", dar cu toate astea nu se mai vede lumina de la capătul tunelului. În noi, probabil, nu mai curge sânge, ci doar apă chioară!”, a conchis politiciana.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe