Mass media o ia razna în privinţa “sănătăţii mintale” a lui Trump

Pe zi ce trece se intensifică atacul democraţilor şi al unor republicani împotriva candidatului prezidenţial republican Donald Trump. Acum, mass media establishmentului prezintă figuri de stânga şi dreapta care ridică întrebări despre sănătatea mintală a lui Donald Trump.
Candidatul republican Donald Trump la prezidenţialele americane.
Candidatul republican Donald Trump la prezidenţialele americane. (Captură Foto)

Prezentatorul Joe Scarborough de la MSNBC, care a declarat că îl cunoaşte pe Donald Trump de 20 de ani, şi-a pus întrebări marţi în legătură cu sănătatea mintală a candidatului republican.

Scarborough, fost congresman republican, a susţinut că Trump nu mai este bărbatul pe care îl ştia şi că starea lui se înrăutăţeşte pe zi ce trece.

“Are de a face cu starea lui mintală? a întrebat Scarborough. “Vă spun de ce vă întreb acest lucru. Este destul de remarcabil; ieri [luni] am primit o mulţime de telefoane din partea conservatorilor, republicanilor, oficialilor, din partea unor oameni pe care mass media i-ar numi bloggeri de aripă dreapta ... şi cu toţii m-au întrebat în legătură cu sănătatea sa mintală.

“Toată lumea discuta despre sănătatea sa mintală ieri, toţi mă sunau şi mă întrebau ‘Ce se întâmplă cu el? Ce problemă are?’”, a mai susţinut Scarborough, ţinând să sublinieze că nu doar membri ai Convenţiei Naţionale Democrate au rostit aceste întrebări.

Preşedintele american Barack Obama a luat, de asemenea, în considerare chestiunea, declarând marţi dimineaţă la o conferinţă de presă la Casa Albă că Trump “nu este potrivit pentru a prelua funcţia de preşedinte”.

Rush Limbaugh a reacţionat la remarcile lui Obama, comentând că este “fără precedent ca un preşedinte să se implice atât de adânc în campania înlocuitorului său.

“Este o paradă a aroganţei. Acest lucru nu este demn de un preşedinte. Este teritoriul republicii bananiere”.

“Vă spun de ce sunt îngrijoraţi şi de ce ar trebui ca Trump să intre rapid în ofensivă”, a continuat el. “Ei ştiu că Hillary Clinton este un eşec al candidaturii la preşedinţie. Ştiu că trebuie să îl înlăture pe Trump şi, prin aceasta vreau să spun că trebuie să distrugă abilitatea lui Trump de a-şi menţine şi creşte sprijinul prin atacuri asupra sănătăţii sale mintale, a caracterului, a competenţei sale etc.”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe