Memo desecretizat al FBI vorbeşte despre farfurii zburătoare şi extratereştri

Într-unul dintre documente publicate de FBI în 2011 cu privire la viaţa extraterestră, se vorbeşte despre recuperarea a trei presupuse farfurii zburătoare în New Mexico în 1950, fiecare având în interiorul ei 3 corpuri cu formă umanoidă. FBI-ul susţine că acel document nu dovedeşte existenţa OZN-urilor.
Aşa zisul “Hottel Memo”.
Aşa zisul “Hottel Memo”. (Captură Foto)

FBI-ul a deschis “Seiful” (The Vault) – o bibliotecă de documente făcute publice prin intermediul Freedom of Information Act – în 2011. În următorii doi ani, un anumit document, cunoscut în prezent sub numele de “Hottel Memo”, a adunat aproape un milion de vizualizari.

Memo-ul a fost scris în 22 martie 1950 de Guy Hottel, pe atunci şeful biroului FBI din Washington, D.C. Documentul susţine:

“Un investigator al Forţelor Aeriene a declarat că trei aşa-numite farfurii zburătoare au fost recuperate în New Mexico. Ele au fost descrise ca având o formă circulară, cu zonele centrale ridicate, şi cu un diametru de aproximativ 16 metri. În fiecare dintre ele au fost găsite 3 trupuri cu formă umană, dar cu o înălţime de doar 0,90 m, îmbrăcate într-un material metalic de o textură foarte fină. Fiecare corp era înfăşurat într-un mod similar costumelor speciale folosite de piloţii de încercare sau piloţii care zboară la viteze mari”.

În 2013, FBI-ul a făcut o declaraţie publică în privinţa memo-ului, din moment ce acesta a primit atenţie pe scară largă.

Unii oameni au asociat memo-ul cu o presupusă conspiraţie pentru a muşamaliza cazul unui OZN prăbuşit în Roswell, New Mexico. FBI-ul a declarat: “Hottel Memo este datat cu aproape 3 ani după evenimentele din Roswell din iulie 1947. Nu există niciun motiv să credem că cele două sunt conectate”.

După rapoartele iniţiale despre un OZN prăbuşit în Roswell, armata a declarat că a fost vorba de un balon meteorologic.

FBI-ul a declarat că nu a investigat mai departe farfuriile zburătoare raportate de Hottel. “Hottel Memo nu dovedeşte existenţa OZN-urilor. Este pur şi simplu o afirmaţie la mâna a doua sau a treia care nu a fost niciodată investigată”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe