Fost oficial CIA rupe tăcerea în privinţa extratereştrilor (Video)

Oficial CIA anonim, (D) în timpul unui interviu cu cercetătorul ufolog Richard Dolan. Fostul agent CIA suferind de o boală terminală, a dezlăluit informaţii secrete despre extratereştri
Oficial CIA anonim, (D) în timpul unui interviu cu cercetătorul ufolog Richard Dolan. Fostul agent CIA suferind de o boală terminală, a dezlăluit informaţii secrete despre extratereştri (Captură)

În cadrul unei mărturii uimitoare, un fost membru al CIA a vorbit pentru prima dată în public, prin intermediul unei înregistrări video, despre experienţa sa cu fiinţe extraterestre, despre nava lor şi despre o operaţiune de muşamalizare.

Materialul video de 15 minute înregistrat cu acest fost ofiţer senior CIA, care a cerut să rămână anonim, a fost difuzat în 3 mai, în ultima zi a evenimentului Citizen Hearing on Disclosure. Era evident că bărbatul în vârstă de 77 de ani, deşi se exprima clar şi stătea în picioare în timp ce vorbea, avea o stare de sănătate proastă. El a lucrat pentru CIA în timpul preşedintelui Dwight Eisenhower în 1958 şi a ales să rupă tăcerea sa îndelungată în momentul în care s-a apropiat de finalul vieţii.

Organizatorul evenimentului Citizen Hearing, Steve Bassett, a prezentat înregistrarea video, susţinând că aceasta oferă informaţii despre suferinţa multor oficiali militari şi guvernamentali care sunt forţaţi să trăiască într-o lume a secretelor şi fricii, care sunt forţaţi să trăiască într-un aşa zis “embargou al adevărului” privind întâlnirile cu extratereştrii.

“Dintr-un punct de vedere, acest material video reprezintă multe persoane care nu au putut să apară în faţa unui astfel de eveniment, care doresc să vorbească, dar cărora le este dificil să o facă. Marea majoritate a persoanelor care au interacţionat cu această problemă în timp ce lucrau pentru guvern, în anii 1940, au luat aceste informaţii cu ei în mormânt şi nu au vorbit dacă li s-a cerut să nu vorbească.

Acest domn a fost ameninţat de multe ori de guvern ca să nu vorbească, dar el a dorit ca mărturia sa să fie prezentată şi noi am fost de acord. El a fost intervievat doar de doi cercetători, care sunt astăzi aici: Linda Moulton Howe şi Richard Dolan”, a declarat el.

După difuzarea materialului, Linda Moulton Howe a confirmat informaţiile fostului oficial CIA, declarând celor prezenţi la eveniment că a petrecut trei zile cu fostul oficial CIA şi a înregistrat 90 de minute de benzi audio, în 1994. La întoarcerea acasă, ea a primit un telefon din partea acestuia, cu care ocazie a anunţat-o că atât el cât şi soţia sa au fost ameninţaţi că vor suporta consecinţele dacă informaţiile devin publice, cerându-i să nu publice înregistrările.

Richard Dolan, care este vizibil în materialul video, a autentificat de asemenea poziţia bărbatului.

Fostul oficial CIA a fost implicat în Proiectul Blue Book al U.S. Air Force, care studia OZN-urile şi care a fost iniţiat la scurt timp după prăbuşirea unui obiect de dimensiuni mari în Roswell, New Mexico, în 1947.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.