Presupus OZN, observat lângă vulcanul activ Popocatepetl

Un presupus OZN a fost surprins lângă vulcanul activ Popocatepetl.
Un presupus OZN a fost surprins lângă vulcanul activ Popocatepetl. (http://webcamsdemexico.net/ screenshot)

Săptămâna trecută, un alt obiect zburător neidentificat (OZN) a fost reperat în apropierea vulcanului Popocatepetl din Mexic.

Fotografiile realizate pe 12 decembrie, ulterior compilate şi încărcate pe YouTube, arată o pată circulară întunecată în apropierea muntelui. Acest OZN a fost remarcat şi de UFO Sightings Daily, un blog care supraveghează apariţiile de acest gen din întreaga lume.

„Acest OZN extraordinar a fost surprins de camera live a vulcanului Popocatepetl. Stretcap1 de pe Youtube este cel care l-a descoperit”, a notat UFO Sightings Daily.

La sfârşitul lunii noiembrie, un alt obiect zburător neidentificat a fost observat lângă vulcanul Popocatepetl, care a erupt în 2013.

„Obiectul rotund apare ca un nor şi se mişcă extrem de repede. Dimensiunea sa este aproximativ cea a unei motociclete, în comparaţie cu păsările şi clădirile. Arată ca un glob alb şi pufos”, a notat UFO Sightings Daily.

În apropierea vulcanilor din Mexic există numeroase apariţii de OZN-uri. În urmă cu o lună, un presupus OZN a fost văzut zburând într-un vulcan. Iar în iunie 2013, un alt presupus OZN a fost văzut dispărând în interiorul vulcanului Popocatepetl.

În urma acestor apariţii, unii teoreticieni conspiraţionişti au susţinut că bazele OZN-urilor sunt localizate în interiorul sau dedesubtul vulcanilor.

După acel eveniment, Huffington Post l-a intervievat pe Marc Dantonio, expert specializat în fotografie şi film de la Mutual UFO Network, care a declarat că „aceasta probabil nu este un fals. Cred, pentru moment, că această imagine surprinsă este una adevărată”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură