Mesaj controversat pe pagina oficială RO Vaccinare: "Poartă mască s-apuci pască!"

Mesajul "motivant" al celor de la RO Vaccinare
Mesajul "motivant" al celor de la RO Vaccinare (Facebook - RO Vaccinare)

Un mesaj controversat, menit se pare să stimuleze cetăţenii pentru a purta masca de protecţie, a apărut sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook a Platformei naţionale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Astfel, într-o fotografie pe care apare o mască medicală, administratorii paginii au scris următorul "sfat": "Poartă mască s-apuci pască!". Potrivit acestora, ideea ar fi aparţinut unui membru al grupului Pro Vaccinare.

“Orice s-ar spune despre noi românii, la capitolul creativitate suntem în TOP. Făcând haz de necaz, un membru al grupului Pro Vaccinare a postat fotografia de mai jos.

Haideţi să venim cu un plus de motivaţie pentru cei indecişi! Poartă mască!.... Iar continuarea o alegeţi voi. Reamintim că vaccinarea împreună cu măsurile de protecţie non-farmaceutice sunt principalele căi de limitare a efectelor pandemiei”, se arată în postarea amintită.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne