“Milan Fashion Week”, a treia zi: Este nevoie de aer proaspăt, afirmă Armani! [video]

Emporio Armani
Emporio Armani (screenshot tramite video Youtube)

Emporio Armani: „Aria

Cer înnorat lejer deasupra invitaţilor. Norii proiectaţi pe tavanul sălii sunt de culoarea acelui gri care acoperă cerul oraşului Milano şi cu care „nu ştii niciodată dacă va ploua”.

Giorgio Armani în a treia zi a Milan Fashion Week cu linia Emporio Armani, citeşte „spiritul vremii” prin intermediul meteorologiei. „Este nevoie de aer şi atenţie asupra naturii - declară el - să nu ne lăsăm luaţi de vârtejul noutăţilor. Să revenim la a fi mai normali - ne îndeamnă – să ne gândim la umanitatea care trăieşte în jurul nostru.”

Seară stelară. Oare mâine va fi o zi frumoasă?

Nu este o coincidenţă că titlul colecţiei este "Aria” (Aer) cu subînţelesul de „aer proaspăt”.

(screenshot tramite video Youtube)

Totul este pufos şi moale, adie de un gri care aminteşte de cerul metropolitan al oraşului Milano. Pentru a sublinia efectul, de dimineaţa până seara hainele sunt de catifea încreţită.

Trenciurile cad vaporoase până la glezne. La final, din fericire, nu plouă. Dimpotrivă, seara, cerul de pe plafonul sălii devine albastru clar: cu o lună frumoasă şi multe stele. Ale căror lumini reverberează în cristalele accesoriilor şi hainelor în nuanţe pastelate, senine şi vaporoase.

Încă o dată Giorgio Armani ne prezintă o colecţie de basm! Imaginile colecţiei sale din clipul video de mai sus sunt pur şi simplu diafane.