MOL România a investit pentru deschiderea unei noi benzinării în judeţul Sibiu 1,3 mil. euro

(photos.com)
Epoch Times România
20.12.2012

MOL România a investit 1,3 milioane de euro pentru deschiderea unei noi benzinării, la Veştem, comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu, astfel că reţeaua sa de distribuţie s-a extins la 135 de unităţi.

“Benzinaria din Veştem este situată într-un important nod rutier, la intersecţia a două drumuri europene, E81 şi E 68. Este o poziţie foarte bună pentru a deservi traficul de tranzit, în special pe rutele dinspre Bucureşti şi Braşov. În noua benzinarie sunt acceptate cardurile de carburant, iar şoferii pot să achiziţioneze şi roviniete”, a declarat Kinga Daradics, CEO al MOL România.

Cu o suprafaţă totală de 4.000 mp, noua benzinarie include un magazin de 60 mp şi o cafenea de 55 mp.

Grupul MOL este o companie multinaţională care activează în domeniul petrolului şi gazelor, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi peste 31.000 de angajaţi în întreaga lume.

Grupul controlează cinci rafinarii şi doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare, in Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia. Compania deţine, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de staţii în Europa Centrala şi de Sud-Est, în 11 ţări.

De asemenea, Grupul operează o reţea de conducte de gaze naturale de înaltă presiune de peste 5.800 km în Ungaria. MOL activează şi în comercializarea şi distribuţia de gaze naturale la nivel regional.

În România, MOL deţine 135 de bezinarii. În plus, compania MOL a devenit activă şi în domeniul tradingului de gaze naturale prin înfiinţarea MOL Energy Trade. MOL a semnat acorduri de concesionare cu Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul României, dintre care unul a fost ratificat de către toate autorităţile competente.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor