Monica Macovei este de partea lui Cristian Preda

Europarlamentarul Monica Macovei
Europarlamentarul Monica Macovei (DIETER NAGL/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
02.04.2012

Europarlamentarul Monica Macovei se opune excluderii lui Cristian Preda din PDL şi arată că va vota împotriva acestei propuneri la şedinţa CNC.

"Cristian Preda trebuie să rămână în PDL şi mă voi lupta în CNC pentru respingerea propunerii de excludere. Într-o viaţă de partid democratică, probleme au cei care nu pot accepta critici, nu cei care aduc critici. Propunerea excluderii lui Cristian Preda acoperă bâlbâielile organizatorice şi de strategie ale Organizaţiei Bucureşti. Nu există în Statutul PDL sau în Codul etic vreo prevedere care să permită excluderea doar pentru un moft al unui membru de partid", spune Monica Macovei într-o declaraţie de presă dată publicităţii luni.

Europarlamentarul îşi exprimă regretul că, deoarece se afla în drum spre Cluj-Napoca unde are programate nişte activităţi, nu a participat la şedinţa BPN al PDL de luni pentru a vota împotriva propunerii de excludere a lui Preda, dar precizează că în mod cert va fi prezentă la şedinţa CNC.

Membrii Biroului Permanent Naţional al PDL au votat luni pentru excluderea europarlamentarului Cristian Preda din partid.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a depus o cerere pentru excluderea lui Cristian Preda din PDL cu argumentul că acesta a continuat să-l atace public şi după ce partidul l-a desemnat drept candidat la Primăria Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor