Năstase, despre protestatarii de la Ateneu: Poate că frigul generează unele dereglări de judecată

Adrian Năstase
Adrian Năstase (Epoch Times România)

Fostul premier Adrian Năstase a comentat ironic, pe site-ul personal, mesajul proiectat cu laser de protestatarii rezist adunaţi joi seară lângă Ateneul Român.

"Când s-a terminat ceremonia, afară ningea. Cei câteva zeci de protestatari plecaseră de sub podoabele calului lui Carol I. Cred că nimeni nu a înţeles mesajul lor proiectat pe Palatul Regal, 'Noi vrem în UE, PSD vrea în Rusia'. Poate că frigul generează unele dereglări de judecată.

Din câte ştiu, suntem în Uniunea Europeană. În Rusia nu avem cum să intrăm, chiar dacă am vrea. Formula lui Antonescu a fost conjuncturală.

S-ar putea însă ca Dacian Cioloş, care i-a vizitat, să le fi spus că PSD a fost determinant în ceea ce priveşte aderarea la UE, iar cei care vor să intre şi chiar intră în Rusia sunt unii membri mai puternici ai UE, cu mari interese economice acolo", a scris Adrian Năstase.

Peste o mie de protestatari s-au strâns, joi seară, lângă Ateneu pentru a striga "Vrem Europa, nu dictatură", în contextul în care România a preluat oficial preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Detalii despre eveniment aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne