Năstase şi Hiena

Colacii de sârmă ghimpată ai crimelor comunismului ţin poporul român legat
Colacii de sârmă ghimpată ai crimelor comunismului ţin poporul român legat (NOEL CELIS / AFP / Getty Images)

Apar în presă tot mai multe nuanţări legate de noua condamnare primită de Adrian Năstase.

Dacă primele reacţii ale lui Ponta au fost de înfierare a “regimului Băsescu”, ulterior tot mai mulţi analişti atrag atenţia că dosarul a fost creat de plângerile lui Sechelariu & Comp şi că PSD-ul, aşa smerit şi loial cum se dă, este cel care şi-a denunţat şi apoi abandonat fostul lider absolut.

Unde-i mirarea? Aşa funcţionează Cultul Malefic, regimul care stăpâneşte România din 1946.

Marx, cel care a sintetizat “filozofia”, era plin de idei satanice aşa cum concluziona Richard Wurmbrand în uimitoarea sa carte “Marx si Satan”. Marx a studiat iniţial creştinismul, dar la un moment dat a devenit un apostol al deznădejdii şi al luptei împotriva lui Dumnezeu: „Vreau să mă răzbun pe Cel care domneşte deasupra tuturor” scria el într-una din poeziile sale.

Atât Marx cât şi corifeii comunişti au fost bântuiţi de ideea controlului absolut, puterii absolute, lucruri care pentru oamenii normali sunt aberaţii. Bakunin scria despre Marx:

„Trebuie să-l adori pe Marx ca să fii iubit de el. Trebuie cel puţin să-ţi fie frică de el ca să te tolereze în preajma lui... Marx este atât de mândru! până la ticăloşie şi nebunie”.

Spiritul ăsta a impregnat Gaşca de suporteri, transformând-o în Cult.

Liderii comunişti nu au fost decât nişte autoproclamaţi “cei mai buni fii ai poporului” nişte “iluminaţi” absoluţi. Din când în când se epurau între ei ca o haită de lupi, iar atunci "foştii" deveneau “trădători”, “deviaţionişti”, “spioni”. Dej a făcut asta cu grupul Anei Pauker (atunci când Stalin şi-a dat seama că fusese tras pe sfoară de sionişti), apoi Ceauşescu cu moscoviţii de dinaintea lui, Iliescu cu Ceauşescu, Stalin cu Lenin, Beria cu Stalin, etc.

Aşa este alcătuit Matrix-ul lor întunecat. Pe crimă şi sacrificiu ritualic – căruia îi spun “darwinism social”. Pe loialitate gregară faţă de Sistem. Toţi slujitorii ascultă de Stăpân, Marele Preot al acestui cult malefic, Cel-care-aruncă-ciolanul, pe care se simt datori să-l apere şi să-l venereze. Dar odată ce acesta cade sau slăbeşte, este sacrificat, ritualic, pe altarul Sistemului. Fără loialitate, regrete sau milă. De dragul perpetuării Haitei.

Căci tot ce contează în acest sistem mafiot este exact supravieţuirea haitei ca principiu, a sistemului. Supravieţuirea Răului.

Din punctul ăsta de vedere abandonarea lui Năstase, “El Însuşi”, de către PSD n-ar trebui să mire. Asta este regula implacabilă a jocului şi toţi o intuiesc. Doar că atunci când foştii Stăpâni ajung să le vină timpul, se plâng de “nedreptate”.

Asta este şi tragedia acestor personaje - Năstase, Ponta, Dragnea etc etc - atrase de aburii puterii. Deşi unii dintre ei au talent şi inteligenţă, fiind lipsiţi de caracter, trag spre întuneric, ajung păpuşi controlate de un sistem criminal, bazat pe moarte şi legea junglei, care a făcut atâtea milioane de victime. Devin agenţii unei găuri negre care înghite tot - oameni, ţări, pământ, resurse. Pionii unui cult criminal, lipsit de orice bunătate, care îşi mănâncă copii şi adversarii deopotrivă. Un sistem care nu serveşte nimănui, care nu se simte satisfăcut până nu nimiceşte şi corupe totul în jur.

Exact ca în jurământul lui Marx, prezent în lugubra piesă Oulanem:

"Dacă există Ceva care devorează,
Mă voi arunca înăuntrul său, chiar dacă ar fi să ruinez lumea,
Lumea care se interpune între mine şi prăpastie,
Am s-o sfărâm în bucăţi cu blestemele mele neîntrerupte,
îmi voi arunca braţele în jurul realităţii ei aspre,
Iar lumea va trece mută, îmbrăţişându-mă,
Ca apoi să mă scufund într-o nimicnicie absolută,
Pierind în neant; aceasta ar însemna a trăi cu Adevărat"

(Marx şi Satan, Richard Wurmbrand)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Opinii