Nataşa Demkina - fata cu abilităţi supranaturale

Natasha Demkina - fata cu vedere X-Ray
Natasha Demkina - fata cu vedere X-Ray (youtube.com)

Povestea Nataşei este una din miile de astfel de cazuri de oameni cu abilităţi supranaturale care au fost verificate de cercetători şi care sfidează legile fizicii şi ştiinţei moderne. Desigur, ştiinţa omenirii este într-o continuă evoluţie şi multe dintre legile şi principiile general acceptate s-au dovedit a nu fi atât de absolute pe cât se credea. Corpul uman ascunde încă multe secrete şi continuă să-i uimească pe oamenii de ştiinţă.

Natalia Demkina este născută în 1987 în Saransk, Rusia şi pretinde că are o viziune aparte, care îi permite să vadă în interiorul corpului uman organele şi ţesuturile interne, şi, prin urmare, poate pune un diagnostic medical.

De la vârsta de zece ani, Nataşa a început să îşi folosească abilitatea supranaturală. Potrivit mamei sale, Tatiana Vladimovna, Demkina a fost un copil care învăţa rapid, dar în rest nu se remarca cu nimic ieşit din comun. Asta până a împlinit 10 ani, moment în care capacitatea ei specială a început să se manifeste.

La câteva zile după ce a avut un vis religios, Nataşa a pretins a fi în măsură să vadă în interiorul oamenilor... Nataşa poate vedea prin haine, însă nu poate vedea dacă închide ochii. Ea nu are nevoie să vorbească cu pacienţii pentru a-i diagnostica şi poate pune diagnostice uitându-se doar la o fotografie a acestora. De obicei, la început scanează oamenii peste tot. Le cere să stea în picioare îmbrăcaţi şi îi scanează, după care le pune un diagnostic general. Iar dacă pacienţii o cer, Nataşa investighează mai în profunzime în timp ce discută cu aceştia despre preocupările lor.

Fata pretinde că poate vedea cu uşurinţă coastele, inima, plămânii, exact "ca într-o carte de anatomie", poate vedea chiar până la nivel celular dacă se concentrează. Strat după strat.

Nataşa a povestit că dacă îşi foloseşte abilitatea prea mult poate avea totuşi dureri de cap.

"Eram acasă cu mama şi deodată am avut o viziune. Am putut vedea în interiorul corpului mamei mele şi am început să-i spun despre organele pe care le puteam vedea. Acum trebuie să trec de la viziunea mea normală la ceea ce eu numesc viziune medicală. Pentru o fracţiune de secundă văd o imagine plină de culoare în interiorul persoanei şi apoi încep să o analizez", a declarat Demkina.

După ce a descris organele interne ale mamei sale, vestea despre abilitatea fetei a început să se răspândească din om în om în rândul populaţiei locale şi oamenii au început să se strângă în faţa uşii ei pentru consultaţii medicale. Povestea ei a fost preluată de un ziar local, în primăvara anului 2003, iar apoi de un post local de televiziune, în luna noiembrie a aceluiaşi an. Acest lucru a atras interesul unui ziar tabloid britanic care a invitat-o ​​să facă demonstraţii în Londra. A primit, de asemenea, invitaţii suplimentare de la grupuri din New York şi Tokio.

După ce rapoartele despre Demkina au început să se răspândească, medicii de la un spital de copii din oraşul ei natal au rugat-o să efectueze o serie de teste pentru a vedea dacă abilităţile ei erau autentice. Potrivit rapoartelor, Demkina a desenat o imagine cu ceea ce a văzut în stomacul unui doctor, marcând unde a avut acesta un ulcer. Cu altă ocazie, a infirmat un diagnostic de cancer pe care l-a primit un pacient de la doctori, spunând că tot ceea ce putea vedea era un chist mic.

În ianuarie 2004, ziarul britanic "The Sun" a adus-o pe Demkina în Anglia. Ea a făcut o serie de demonstraţii şi diagnosticele ei au fost apoi comparate cu diagnosticele medicale profesioniste. Un documentar realizat de Discovery Channel despre Demkina menţionează că aceasta a identificat cu succes toate fracturile şi tijele metalice la o femeie care fusese recent victima unui accident de maşină.

"The Guardian" a raportat că Nataşa a impresionat-o pe gazda programului de televiziune "This Morning", când a descoperit în timpul unui interviu că aceasta avea dureri la o gleznă.