Nicuşor Dan: Mi-am petrecut noaptea în stradă, împreună cu ambasadorul Marii Britanii

Pentru a trage un semnal de alarmă de Ziua Internaţională a Persoanelor fără Adăpost, ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, şi liderul USR Nicuşor Dan au dormit în stradă.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, şi liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, au dormit noaptea trecută în stradă, pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la „problemele groaznice” cu care se confruntă oamenii fără adăpost în Bucureşti şi nu numai.

„Mi-am petrecut noaptea în stradă. Împreună cu ambasadorul Marii Britanii în Bucureşti, domnul Paul Brummell, şi alţi 25 de oameni, mulţi dintre ei angajaţi ai ambasadei sau voluntari britanici. În saci de dormit, pe asfalt mai întâi şi apoi, adăpostiţi de ploaie, într-un cort. Oricum, în condiţii mult mai bune decât oamenii fără adăpost.

Am dorit, la invitaţia Asociaţiei Casa Ioana, să atragem atenţia asupra problemelor groaznice pe care le au oamenii fără adăpost în Bucureşti şi nu numai. Indiferent de cauzele care i-au dus pe aceşti oameni în stradă, noi trebuie să arătăm solidaritate cu ei.

Administraţia trebuie să ofere acestor oameni măcar servicii minimale privind adăposturi de noapte, îngrijire medicală şi consiliere psihologică şi, la fel de important, servicii de reconversie profesională pentru ca aceşti oameni să aibă şansa să-şi găsească un loc de muncă”, a scris sâmbătă, pe contul său de Facebook, Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne