Nicuşor Dan: "PNL şi PSD au coabitat în CGMB. Cătălin Predoiu nu are nicio şansă să câştige alegerile

Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Nicuşor Dan îi dă o replică dură candidatului PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, care a afirmat că singura soluţie pentru unificarea dreptei este susţinerea sa, afirmând că Bucureştiul nu trebuie să devină ''o anexă a Voluntariului'' ''pentru câteva ambiţii care nu se pot materializa''.

Comentând, pentru Mediafax, declaraţiile lui Predoiu, Nicuşor Dan a reamintit că PNL şi PSD au coabitat în CGMB iar liberalul Cătălin Predoiu este în urma sa în sondaje şi lansează o ipoteză ''fără pic de realism'' atunci când spune că ar putea scăpa Capitală de ''pandelizare''.

''În primul rând, (Cătălin Predoiu-n.r.) a insinuat că aş fi avut o discuţie sau o negociere cu doamna Firea, ceea ce este total neadevărat. În al doilea rând, nu cred că există stânga şi dreapta în Bucureşti pentru că ani în şir PSD şi PNL au coabitat în Consiliul General, au votat împreună. (…) Domnul Predoiu este în urma mea în sondaje şi dacă gândim foarte realist, dacă domnul Predoiu va vedea sondajele va vedea că în situaţia retragerii candidaturii domniei sale oamenii care declară acum că îl votează, m-ar vota pe mine, dar nu şi invers. Deci, ipoteza pe care o lansează în spaţiul public nu are pic de realism'', a afirmat candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan.

Candidatul USB la primărie a reamintit că, în joia Paştelui, majoritatea PNL din Consiliul General a votat un bloc de opt etaje, în cartierul Dorobanţi, mult peste regimul de înălţime al zonei, condiţii în care s-a declarat sceptic că o guvernare a PNL, în Bucureşti, va aduce bucurie şi fericire pentru Bucureşteni.

Nicuşor Dan a mai adăugat că liberalul Cătălin Predoiu ''nu are nicio şansă să câştige aceste alegeri şi ştie foarte bine lucrul acesta''.

Declaraţiile lui Nicuşor Dan vin în contextul în care Predoiu a afirmat că l-a invitat Nicuşor Dan în urmă cu o lună ''să reflecteze cu cine se asociază în politică'', afirmând că pentru unificarea dreptei şi pentru a nu face ''Bucureştiul o anexă a Voluntariului'' singura soluţie este susţinerea sa.

Predoiu a mai adăugat că discuţiile sale cu Nicuşor Dan au avut loc în contextul în care auzise de oferta a Gabrielei Firea.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne