Noi încăierări între microbiştii britanici şi ruşi în ciuda avertismentelor UEFA privind descalificarea

Deşi UEFA a avertizat că Rusia şi Marea Britanie vor fi suspendate de la Euro 2016 dacă vor avea loc noi violenţe între suporterii acestora, precum cele din Marsilia, poliţia franceză a fost nevoită să intervină miercuri pentru a întrerupe o nouă încăierare între fanii celor două echipe.
Un microbist britanic este arestat de forţele de ordine franceze în Marsilia, sudul Franţei, 11 iunie 2016.
Un microbist britanic este arestat de forţele de ordine franceze în Marsilia, sudul Franţei, 11 iunie 2016. (Captură Foto)

Un grup mic de microbişti ruşi şi britanici s-au încăierat în Lille în primele ore ale zilei de miercuri, după ce barurile şi puburile s-au închis în oraşul nordic francez, unde mii de microbişti continuă să sosească pentru turneul de fotbal Euro 2016.

Lille este văzut ca un următor potenţial loc fierbinte în timpul turneului Euro 2016 în condiţiile în care Rusia va juca miercuri cu Slovacia. Fanii britanici vor fi, de asemenea, în zona respectivă înaintea meciului lor cu Ţara Galilor, care va avea loc joi în apropiere, în Lens.

Ambele echipe au fost ameninţate cu suspendarea din competiţie dacă se repetă violenţele ce au avut loc în Marsilia săptămâna trecută între fanii ruşi şi britanici.

Scurta încăierare din această dimineaţă între fanii ruşi şi britanici a fost întreruptă de poliţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport