Nou mister despre originile indoneziene ale lui Barack Obama [video]

Fotograful indonezian Ilhan Anas şi preşedintele american Barack Obama.
Fotograful indonezian Ilhan Anas şi preşedintele american Barack Obama. (the-promised-wlan.tumblr.com)

Materialul video pe pagina originală Epoch Times

Poate că sunteţi la curent cu faptul că preşedintele SUA, Barack Obama, nu a reuşit să producă nici până acum un certificat de naştere credibil, care să ateste că este născut pe teritoriul Statelor Unite, aşa cum cere legea celor aflaţi în fruntea administraţiei americane.

Din 2008, anul când a fost ales în primul său mandat, misterul originii preşedintelui american s-a tot adâncit, iar în jurul poveştii au apărut pe rând, fraude, o grămadă de cadavre şi morţi suspecte şi falsuri în acte publice. Ba chiar şi legături cu secte aflate peste mări şi ţări.

Recent, am publicat un articol despre asemănarea izbitoare dintre Barack Obama şi liderul unei secte indoneziene, numită Subud, din care mama lui Obama ar fi făcut parte în perioada în care ea se afla în Indonezia.

Azi vă prezentăm un indonezian care seamănă izbitor cu Obama. În poza de mai sus se poate observa că preşedintele american are trăsături extrem de asemănătoare cu fotograful indonezian Ilhan Anas. De fapt, în Indonezia, Anas joacă în reclame TV dându-se drept preşedintele american.

Certificatul de naştere al lui Barack Obama

Pentru a putea ocupa cea mai înaltă funcţie din SUA, trebuie să fii cetăţean american, născut pe teritoriul SUA. Barack Obama are mari dificultăţi în a dovedi acest lucru.

Când Loretta Fuddy, directoarea Departamentului Sănătăţii din Hawaii (statul unde se spune că s-ar fi născut Obama), a publicat pentru prima dată certificatul de naştere al lui Barack Obama, s-a iscat un val de controverse. După o atentă expertiză a certificatului publicat pe site-ul Casei Albe s-a constatat că certificatul nu are nici o bază reală, fiind un fals, ba chiar unul grosolan.

Controverse şi conexiuni bizare

În cadrul anchetei referitoare la originea lui Barack Obama au ieşit la lumină o serie de lucruri interesante. Spre exemplu, într-o cerere a mamei lui Obama, Stanley Ann Durham, din 1968, de prelungire a paşaportului său american apare numele unui copil „Barack Soebarkah”. Pe aplicaţia de paşaport numele indonezian Soebarkah apare tăiat de mai multe ori.

Acest nume nu mai apare însă pe certificatul fals de naştere al preşedintelui american, iar paşaportul nu mai este de găsit, fiind declarat distrus. Coincidenţa face ca părinţii lui Obama să fie şi ei morţi, presupusul tată biologic într-un accident de maşină în Kenya la 46 de ani, mama de cancer, la 52 de ani. Ba chiar şi bunica prezumtivă a lui Barack Obama - singura care ar mai fi putut să-l recunoască drept membru al familiei sale - a murit imediat după ce acesta a fost ales presedinte. Convenabil.

O altă chestiune intrigantă este corelarea între mama lui Obama, Stanley Ann Durham, şi Loretta Fuddy, cea care a „fabricat” certificatul de naştere pentru Obama: amândouă erau membre ale sectei indoneziene Subud.

După moartea extrem de suspectă a Lorettei Fuddy într-un acident de avion în decembrie 2013, secta Subud a postat pe situl său articole care o comemorau pe Deliana Fuddy, aceeaşi persoană cu Loretta Fuddy, pentru că secta are obiceiul de a da alte nume adepţilor ei.

Mai mult decât atât, s-a descoperit că secta avea o filială în SUA, iar cartierul general al acesteia era exact în Chicago, locul de unde Barack Obama şi-a început cariera politică. Un alt lucru care ar putea fi o coincidenţă, este că directorul organizaţiei Subud de la Chicago era tocmai Loretta Fuddy.

Iar ca povestea să se încheie într-o notă similară cu începutul, liderului sectei Subud, Muhammad Subuh Sumohadiwidjojo, seamănă izbitor cu Barack Obama. (vezi http://epochtimes.ro/news/cine-este-barack-obama-noi-descoperiri-şocante-despre-originile-preşedintelui-american---211227)

Pentru a verifica informaţiile referitoare la certificatul fals intraţi aici: http://epochtimes-românia.com/news/moarte-suspecta-legata-de-certificatul-fals-de-naştere-al-lui-obama---209944

Pentru a cerceta moartea suspectă în care şi - a pierdut viaţa Loretta Fuddy intraţi aici: http://epochtimes-românia.com/news/cea-mai-ghinionista-persoana-in-2013---209954

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe