"Nu mă descurc!" Deputatul care vrea să pună tunurile cu apă pe protestatari se plânge de salariul de parlamentar

Într-o Românie în care multor oameni banii nu le ajung nici măcar pentru medicamente sau hrană, Cătălin Rădulescu se plânge că salariul de parlamentar nu îi ajunge nici de un pantof.
Catalin Radulescu(PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)
Loredana Diacu
14.03.2017

Salariul de parlamentar este prea mic, susţine deputatul PSD Cătălin Rădulescu, precizând că pentru a putea să se îmbrace trebuie să bage mâna şi în banii personali.

"Atâta timp cât eu trebuie să-mi cumpăr 3-4 costume pe lună nu-mi ajung nici banii de un pantof. Atât timp cât toată lumea ne dorim ca salariile să fie mari, cred că şi parlamentarul trebuie să aibă un salariu civilizat care să-i permită să-şi cumpere costume, să venim civilizat, nu ca alţii în blugi şi tenişi. Ar trebui să avem salarii mult mai decente. Dacă vrem să venim în blugi şi mizerabili, lumea o să ne trateze ca atare. Nu mă descurc. Eu îmi folosesc dividendele pe care le iau la sfârşit de an din compania mea ca să-mi plătesc motorina", a declarat Rădulescu, citat de Agerpres.

Reamintim că deputatul care nu se ajunge cu salariul de 5000 de lei (cât a susţinut că primeşte într-un interviu acordat publicaţiei Adevărul) a reuşit să oripileze recent opinia publică printr-o serie de declaraţii şocante legate de protestele declanşate de OUG 13.

Într-un halucinant interviu acordat publicaţiei Adevărul, Rădulescu a susţinut că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunuri de apă. Mai mult, Rădulescu a declarat că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou.

"Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat."

Întrebat dacă ar ieşi cu ea în Piaţa Victoriei, deputatul a răspuns că poate ieşi unde vrea el.

"Dacă mă apucă pe mine o nebunie, pot să ies unde vreau eu. E dreptul meu şi riscul meu şi hotărârea mea în momentul ăla: eu hotărăsc ceva cu viaţa mea, aşa cum fiecare dintre voi hotărâţi”, a afirmat Rădulescu.

După aceste declaraţii halucinante, cetăţenii au lansat o petiţie pe internet prin care cer Poliţiei să îl ancheteze pe Rădulescu pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor