O explozie la o fabrică din Prahova a rănit 19 persoane

Pompieri la stingera incendiului
Pompieri la stingera incendiului (Epoch Times România)
P. P.
11.12.2013

O deflagraţie la o fabrică din incinta Parcului Industrial Plopeni, Prahova, a rănit 19 persoane, explozia fiind urmată apoi de un incendiu de scurtă durată.

Explozia s-a produs în locul unde se fabricau aparate de cafea aflat în incinta Parcului Industrial Plopeni, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Marina Dinu.

Dintre cele 19 victime ale deflagraţiei, 15 persoane au suferit arsuri de gradul I şi II şi alte 4 persoane au fost intoxicate de fumul exploziei.

”În funcţie de evaluarea colegilor se va decide dacă răniţii vor fi transportaţi la Bucureşti. Persoanele care au suferit arsuri s-ar putea să aibă nevoie de intervenţii chirurgicale”, a declarat directorul Ambulanţei.

Conform sursei citate, 6 persoane rănite au fost transportate cu maşinile private la spitalul din Plopeni. Nouă ambulanţe SMURD s-au prezentat în cel mai scurt timp, 5 persoane afectate de flăcări fiind duse la spital iar o parte din victime au fost îngrijite la faţa locului de către medicii şi paramedicii sosiţi.

”Un muncitor a vrut să pornească o instalaţie de gaze care a explodat din cauza defecţiunilor”, a transmis o persoană de la faţa locului pentru Realitatea.tv.

În fabrică se aflau aproximativ 200 de muncitori însă ceilalţi nu au fost afectaţi de accidentul produs.

Fabrica din Incinta Parcului Plopeni, aflată în zona administrativă a comunei Dumbrăveşti, a fost în trecut un depozit de armament.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor