O şoferiţă îşi lasă gunoiul la marginea pădurii. Dar, surpriză! S-a trezit cu el primit acasă, prin poştă

(digi24.ro)

Un tânăr din Gorj a decis să taxeze o şoferiţă din Mehedinţi care a aruncat nişte gunoaie chiar la marginea pădurii, trimiţându-i acasă, cu poşta, un colet cu mizeriile respective, printre care se afla şi o factură pe numele ei, relatează Digi 24.

Într-o discuţie telefonică cu postul de televiziune, tânărul a povestit că, în timp ce se afla într-o parcare din apropierea Dealului Bujorăscu, pe drumul naţional 67, care face legătura între Târgu Jiu şi Drobeta Turnu-Severin, apetitul pentru mâncare i-a pierit când a văzut gunoaiele aruncate pe jos de oameni nesimţiţi.

“M-am oprit să mănânc. Dar ce să mănânci dacă vezi un morman de gunoaie? Întâmplarea a fost că, printre gunoaie, doamna sau domnişoara a lăsat o factură. Le-am ambalat bine şi le-am trimis la adresa. N-a venit coletul înapoi, aşa că şocul vieţii ei a fost când l-a primit”, a povestit tânărul care a găsit gunoaiele.

Tânărul a mai precizat că, în copilărie, a primit o lecţie similară din partea unui domn care i-a pus în păr o gumă de mestecat pe care o aruncase pe jos.

Cristi Tudor, reprezentantul Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu, a declarat că şi angajaţii instituţiei anunţă Garda de Mediu în momentul în care găsesc documente sau informaţii care să stabilească identitatea celor care aruncă gunoaie la marginea drumului sau pe unde le cade bine.

“Vor fi şi sancţionaţi de către Garda de Mediu pe lângă acel gunoi pe care-l vor primi acasă”, a adăugat Cristi Tudor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne