Olympia Snow-Woman, cel mai înalt om de zăpadă din lume

Cel mai înalt om de zăpadă construit vreodată este de fapt de genul feminin. Numele femeii de zăpadă este Olympia Snow-Woman, măsoară 37,21 metri înălţime iar "construirea" ei a durat circa o lună de zile, scrie B1 TV.
Olympia, cel mai înalt om de zăpadă din lume
Olympia, cel mai înalt om de zăpadă din lume (TravelPapa)

Olypmia a fost făcută de un grup de localnici din Bethel, Maine (Statele Unite) şi din oraşele vecine, la 26 februarie 2008. Femeia de zăpadă are ochi cu genele lungi, din beţe de schi, iar buzele din roţi pictate în roşu. Numele vine de la cel al senatorului de Maine, Olimpia Snowe.

"Mâinile" Olympiei sunt doi pini iar cum americanii şi-au dorit-o elegantă, i-au pus pe cap o căciuliţă roşie, asortată cu un fular roşu, legat cochet la gât.

Recordul anterior pentru cel mai înalt om de zăpadă a fost deţinut de "Angus, King of the Mountain", ridicat de localnicii aceluiaşi oraş de schi, Maine, în 1999, Angus era cu aproximativ 3 metri mai scund decât Olympia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură