Oprea susţine că ia în calcul demisia

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

La scurt timp după ce le-a cerut colegilor săi să nu încuviinţeze începerea urmăririi penale cerută de DNA în dosarul morţii lui Bogdan Gigină, fostul vicepremier Gabriel Oprea susţine că ar lua în calcul posibilitatea să renunţe la imunitate de bună voie.

"Cred că am cedat şi am acceptat acest vot, a fost din partea tuturor partidelor politice. Îmi pare rău că am acceptat acest vot", a declarat miercuri seară, la Antena 3, fostul vicepremier al României, care susţine că s-a simţit hărţuit de procurori.

Întrebat dacă ar putea să îşi dea demisia pentru a rămâne fără imunitate, Oprea a replicat: "Da, se poate şi acest lucru. Mă gândesc la această variantă. (...) Ancheta s-a făcut, este la DNA, sunt convins că în scurt timp voi renunţa la această imunitate până la alegeri".

Va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar, care implicit îi va oferi şi imunitate? Generalul susţine că nu, că ar fi ieşit de tot din politică.

În orice caz, dacă decide totuşi să candideze, nu va putea face asta pe listele PSD. Cel puţin aşa susţine liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"1. Am susţinut şi susţin lupta împotriva corupţiei! 2. Ca să fie clar pentru toată lumea: la alegerile din 11 decembrie, Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD!", a scris Dragnea pe contul său de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne