Ovidiu Raeţchi: Am 5 întrebări pentru Victor Ponta în cazul Sorin Oprescu

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi. (Epoch Times)

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi i-a adresat cinci întrebări premierului Victor Ponta având în vedere situaţia Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru luare de mită.

"De ieri, atunci când toată ţara a aflat despre sistemul şpăgii din Primăria Capitalei dirijat de primarul Oprescu, premierul Victor Ponta evită cu graţie să discute despre situaţia dezastruoasă a celui despre care afirma în urmă cu câteva zile că este "cel mai bun primar", a precizat deputatul.

Având în vedere "apropierea asumată" dintre Oprescu şi Ponta, liberalul consideră necesar ca premierul să răspundă la următoarele cinci întrebări:

1. În urmă cu câteva zile, întrebat dacă mergeţi la alegerile locale din 2016 pe mâna lui Sorin Oprescu, aţi răspuns: “Da, sigur, întotdeauna am mers pe mâna lui Sorin Oprescu şi el m-a sprijinit pe mine.” Îl mai susţineţi pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat la primăria Capitalei aşa cum spuneaţi?

2. Îi veţi cere demisia lui Sorin Oprescu de la Primăria Capitalei având în vedere că a fost arestat preventiv pentru 30 de zile?

3. Mai credeţi că Sorin Oprescu este cel mai bun primar, aşa cum afirmaţi?

4. De ce nu spuneţi nimic despre cazul lui Sorin Oprescu?

5. De ce nu demisionaţi din funcţia de premier odată cu primarul Capitalei, având în vedere că amândoi aveţi probleme cu legea?”, sunt întrebările adresate de Ovidiu Raeţchi premierului Victor Ponta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne