(P) Apelarea la un cabinet de avocat din Iaşi, rezolvarea tuturor problemelor tale legale!

Cabinet avocatură
Cabinet avocatură (IAgency)

Aşa cum, atunci când te confrunţi cu o problemă de sănătate, e firesc să mergi la medic, în cazul în care ai parte de probleme cu legea este în interesul tău să apelezi, dacă eşti din regiunea Moldovei, la serviciile unui specialist dintr-un cabinet avocat Iasi

Iată care sunt cele mai frecvente situaţii în care poţi avea parte de un astfel de ajutor!

Tipurile de divorţ şi problemele pe care le ridică

Indiferent de motivele care conduc spre despărţire, experienţa trecerii printr-un divorţ nu este simplă pentru niciuna din părţile implicate. Ea are un impact profund asupra modului în care foştii parteneri privesc viaţa şi relaţiile, asupra sentimentelor şi a situaţiei financiare. Tocmai de aceea, va fi mult mai uşor să traversezi acest moment din viaţă cu bine dacă apelezi la un specialist în Dreptul familiei dintr-un cabinet de avocat din Iaşi.

Cabinet avocatură
Cabinet avocatură (IAgency)

Cea mai simplă modalitate de încheiere a unui divorţ este prin acordul ambilor soţi, care au ajuns la concluzia că nu mai doresc să îşi continue viaţa împreună. Dacă soţii doresc să treacă prin această procedură şi nu au copii minori proveniţi din căsătorie, desfacerea căsătoriei poate fi constatată inclusiv de către un notar public.

Complicaţiile unui divorţ fără acordul părţilor

Situaţia devine mai complicată în cazul unui divorţ fără acord, când este cu atât mai necesar să apelezi la un cabinet de avocat din Iaşi. Acesta poate fi pronunţat atunci când raporturile dintre soţi sunt grav avariate, iar continuarea căsătoriei nu mai este posibilă. Se poate realiza şi la cererea unuia din soţi, după o separare în fapt care a durat minimum 2 ani, sau la cererea aceluia dintre soţi a cărui stare de sănătate face imposibilă continuarea căsătoriei.

Acolo unde există copii minori rezultaţi din căsătorie, apar probleme mai complexe, legate de stabilirea domiciliului pentru copil la unul dintre cei doi părinţi, a programului de vizite efectuate de celălalt părinte şi la stabilirea pensiei de întreţinere. În fiecare dintre aceste cazuri, sprijinul de care poţi beneficia dacă apelezi la un cabinet de avocat din Iaşi îţi garantează faptul că interesele tale vor fi cel mai bine reprezentate.

Cum faci faţă procedurii de executare silită?

Prin această procedură, executorii judecătoreşti recuperează datoriile fiscale pe care o persoană nu le-a achitat sau refuză să le achite. Ea se poate realiza pe mai multe căi, de exemplu prin urmărirea bunurilor mobile şi imobile ale debitorului, în scopul îndestulării creditorilor.

Este posibilă şi preluarea de către creditor a bunurilor prevăzute în titlul executoriu, bunuri considerate ca fiind deţinute fără drept de către debitor. De la caz la caz, legea prevede şi alte măsuri similare, care îţi pot fi dezvăluite de un specialist în Drept societar şi comercial dintr-un cabinet de avocat din Iaşi.

Dreptul la apărare în cauzele penale

Complexitatea cauzelor penale depăşeşte alte domenii ale Dreptului şi este absolut necesar ca fiecare persoană să beneficieze de cea mai bună apărare posibilă, de la începutul etapei procesului până la asistare şi reprezentare în faza de urmărire penală, cât şi în cercetarea judecătorească.

Un specialist în Drept penal dintr-un cabinet avocat Iaşi îţi poate susţine interesele indiferent de acuzaţiile care ţi se aduc. Expertiza specialiştilor de la Cabinet Duhnea Dana Elena, de exemplu, acoperă majoritatea infracţiunilor prevăzute de Codul Penal, precum cele privind prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri sau prevenirea şi sancţionarea spălării banilor.

Cu oricare dintre aceste situaţii te confrunţi, nu te baza doar pe noroc! Strategia de apărare întocmită de un specialist îţi va proteja cel mai bine interesele şi îţi va asigura libertatea!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură