(P) Dulapul metalic pentru unelte, deopotrivă util din punct de vedere profesional şi personal! Iată cum să-l dotezi!

Dulapuri metalice.
Dulapuri metalice. (iAgency)

Cu cât este mai priceput şi mai experimentat, un meseriaş are mai multe unelte, pe care fără îndoială vrea să le depoziteze în cele mai bune condiţii. Indiferent dacă este electrician, instalator sau tâmplar, doreşte să se asigure că sculele pe care le foloseşte sunt în deplină siguranţă şi, în acelaşi timp, ordonate într-un fel care să-i permită să o găsească rapid pe cea de care are nevoie.

Un dulap metalic pentru unelte reprezintă exact obiectul de mobilier de care toţi aceşti profesionişti au nevoie. Materialul extrem de rezistent permite depozitarea unei mari cantităţi de scule, pe termen lung şi foarte lung. În plus, diferitele modele, prevăzute cu mai multe rafturi şi sertare, permit o aşezare pe categorii.

Un astfel de dulap metalic pentru unelte nu îi este necesar doar unui meseriaş profesionist, ci oricărei persoane care obişnuieşte să facă, periodic, diferite lucrări sau reparaţii pe acasă. În loc să mai stea împrăştiate prin diferite locuri, ciocanul, dalta, cleştele, patentul sau diferitele tipuri de cheie franceză vor fi depozitate în acelaşi loc, fără niciun fel de riscuri sau inconveniente.

Iată câteva dintre modelele de dulap metalic ale căror caracteristici şi dimensiuni permit să fie amplasate, de la caz la caz, atât acasă, cât şi într-o magazie sau la locul de muncă!

Dulap metalic pentru scule cu 4 sertare şi 3 rafturi metalice

Livrat în stare complet asamblată, produsul are o structură deosebit de stabilă, fiind realizat din tablă de oţel de calitatea I, cu grosimea de 7 milimetri. Capacitatea mare de depozitare este dovedită de dimensiuni: înălţime de 1.900 de milimetri, lăţime de 1.000 de milimetri şi adâncime de 500 de milimetri.

Este prevăzut cu 3 rafturi, cu o capacitate portantă de 80 de kilograme pe raft, ceea ce înseamnă că doar în această parte pot fi depozitate unelte cu o greutate totală de 240 de kilograme.

În plus, fiecare dintre cele 4 sertare reglabile pe înălţime la fiecare 50 de milimetri este capabil, la rândul său, să suporte o greutate de 35 de kilograme, ceea ce înseamnă 140 de kilograme suplimentare. La un calcul simplu, rezultă că obiectul de mobilier are capacitatea de a suporta nu mai puţin de 380 de kilograme.

Atât interiorul, cât şi uşile sunt prevăzute cu un perete perforat, pentru păstrarea în cele mai bune condiţii de temperatură şi de umiditate. Vopsirea electrostatică a fost realizată prin pulverizare, iar culoarea standard este gri deschis.

Dulap metalic cu un raft pentru unelte şi scule

Dulap metalic pentru unelte.
Dulap metalic pentru unelte. (iAgency)

Pentru acasă sau pentru necesităţi de depozitare mai mici, este recomandat acest produs cu greutatea de numai 17 kilograme şi următoarele dimensiuni: lăţimea de 500 de milimetri, adâncimea de 400 de milimetri şi înălţimea de 1 000 de milimetri.

Este prevăzut cu o poliţă interioară şi cu uşi ranforsate, prevăzute cu balamale interne antifurt. Vopseaua acrilică ignifugă oferă o rezistenţă ridicată la coroziune. Picioarele de 15 centimetri permit curăţarea uşoară a spaţiului de sub vestiar şi evitarea murdăriei şi a ruginii.

Cu un dulap metalic potrivit, uneltele şi sculele tale vor fi păstrate în cele mai bune condiţii atât acasă, cât şi la locul de muncă!