(P) Iată cele mai populare 5 opţiuni din ofertele de pariuri tenis!

Din perspectiva pariurilor, tenisul este al doilea cel mai popular sport din lume, fiind depăşit doar de fotbal. Astfel, miliarde de dolari sunt rulate anual prin intermediul ofertelor de pariuri tenis.

Motivul este unul foarte simplu: pe lângă frumuseţea sportului în sine, partidele intense de tenis se dispută aproape în orice perioadă a anului, iar turneele importante sunt transmise în fiecare ţară a lumii.

Astfel, aproape în fiecare zi se dispută o partidă de tenis pe care poţi paria, fie aceasta din WTA Tour, ATP Tour sau competiţiile de calificare, precum ATP Challenger Tour sau turneele Futures.

Pentru cei care vor să parieze pe acest sport deosebit, 5 dintre cele mai atrăgătoare opţiuni din ofertele de pariuri tenis sunt Câştigătorul Partidei, Scor Corect la Seturi, Câştigătorul Primului Set, Handicap şi Total Game-uri. Astfel, în rândurile ce urmează vei găsi detalii despre aceste opţiuni, precum şi câteva recomandări pe care să le ai în vedere.

Câştigătorul Partidei

După cum descrie şi numele, acest pariu este cel mai simplu: trebuie să anticipezi cine va ieşi învingător de pe teren. Tenisul nu oferă posibilitatea unei remize, aşadar pariurile pe câştigător sunt foarte populare. Fiindcă partidele dezechilibrate nu oferă cote deosebit de mari pentru victoria favoritului, pariorii care aleg favoritul includ aceste pariuri, de regulă, pe bilete de tip acumulator, astfel încât cota finală a biletului să fie una importantă.

Scor Corect la Seturi

Această opţiune îţi dă şansa de a paria atât pe câştigătorul partidei, cât şi pe numărul de seturi din meci. De exemplu, ai putea alege că Simona Halep o va învinge pe Johanna Konta cu 2 la 1 sau Roger Federer va câştiga în faţa lui Tomas Berdych cu 3 la 0. Ofertele de pariuri tenis au cote foarte bune la această opţiune, dat fiind faptul că reultatul final poate fi greu de anticipat. Deşi există un favorit “pe hârtie”, accidentările sau o zi mai slabă pot întoarce soarta partidei.

Câştigătorul Primului Set

Sunt multe moduri în care poţi paria pe fiecare set, însă cel mai popular este câştigătorul setului. Casele de pariuri îţi pun la dispoziţie opţiunea de a alege câştigătorul fiecărui set, iar sistemul este foarte simplu. Practic, principiul este similar pariului pe victorie, doar că vei paria pe deznodământul fiecărui set în parte, nu pe întreaga partidă. Ca şi în cazul pariului pe victorie, dacă alegi să susţii favoritul partidei, cotele nu vor fi deosebit de mari.

Handicap

Pentru a echilibra cotele din partidele cu un favorit clar, ofertele de pariuri tenis pun la dispoziţie opţiunile de Handicap Seturi şi Handicap Game-uri. Astfel, favoritul va trebui să câştige la o diferenţă mai mare decât handicapul pentru a fi un pariu câştigător. De exemplu, dacă Simona Halep este favorită în faţa lui Elise Mertens, iar handicapul de game-uri este de -3,5, atunci o victorie cu 6-4 în ambele seturi ar fi un pariu câştigător pentru Simona. Calculul nu este foarte complicat: numărul total de game-uri câştigate de Halep în meci este 12, Mertens a câştigat 8, iar handicapul este de -3,5 (12-3,5=8,5).

Total Game-uri

Această opţiune din oferta de pariuri tenis este de tip Peste/Sub (over/under). Astfel, va trebui să anticipezi câte game-uri vor fi jucate în partida pe care ai ales-o. Casa de pariuri va oferi o anumită cifră, iar tu va trebui să decizi dacă game-urile vor fi mai multe (peste) sau mai puţine (sub).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport