Papahagi: Ne-am obişnuit cu liste negre. Bune şi-alea, dar m-aş bucura dacă s-ar face şi lista albă a candidaţilor

Mulţi români se plâng că nu există politicieni noi şi curaţi, însă Adrian Papahagi îi îndeamnă să se uite mai bine pentru că mai sunt candidaţi onorabili care merită susţinuţi.
Adrian Papahagi (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
20.03.2016

Nu vă plângeţi că nu există politicieni noi şi curaţi. Există. Căutaţi-i şi votaţi-i, în loc să vă lamentaţi!, a fost mesajul transmis românilor de Adrian Papahagi, unul dintre membrii fondatori ai partidului M10.

"Am mare încredere în candidaţii M10 de la Cluj şi de la Câmpia Turzii, unde entuziaştii Adela Mirza şi Horatiu Hatos fac o treabă minunată, alături de mulţi alţi tineri cinstiţi. Vorbiţi cu ei, sprijiniţi-i! La Bucureşti, M10 susţine cel mai bun candidat posibil: Ciprian Ciucu. ONG-ist, articulat în gândire, priceput la administraţie publică, aflat mereu de partea bună a baricadei (niciodată nu a susţinut, ca alţii, agenda Antenei 3). Scrieţi-i şi vă va răspunde! Daţi-i o mână de ajutor la strâns semnături!

Există oameni buni în toate partidele (mai puţin, fireşte, în cele de extracţie securist-comunistă). Am încredere în tânăra şi entuziasta Teodora Brabete Desaga, care va candida pentru PMP la Bragadiru, îmi fac o bună impresie Alexandru Nazare şi Ovidiu Raeţchi, care se vor bate pentru PNL în sectoarele capitalei, îl admir pentru energia reformistă, publicistică şi filantropică pe Dan Maşca, fondator al unui partid local şi candidat pentru primăria din Târgu Mureş", a scris Adrian Papahagi, pe contul său de Facebook.

"Impecabilii directori de conştiinţă ai naţiei ne-au obişnuit cu liste negre. Bune şi-alea. Dar m-aş bucura dacă ar face cineva şi lista albă a candidaţilor onorabili şi votabili. Ca alternativă la marea ieremiadă naţională şi la votul inutil de util", a adăugat profesorul universitar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor