Partidul lui Oprea, singur la parlamentare. Dragnea: Oricând vor să reluăm discuţiile suntem deschişi

Liviu Dragnea(presedinte PSD)
Liviu Dragnea(presedinte PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD este în continuare deschis să reia discuţiile cu UNPR în vederea unei eventuale colaborări pentru alegerile parlamentare, a declarat marţi, la Palatul Parlamentului, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

"Am discutat aseară cu cei de la UNPR. Mi-au transmis că decizia lor este să meargă singuri în alegerile parlamentare. Rămânem în continuare foarte buni colaboratori, dar, dacă aceasta este decizia politică, noi le-am dorit foarte mult succes. (...)

La despărţire eu le-am transmis partenerilor din UNPR că noi suntem tot acolo şi oricând vor să reluăm discuţiile suntem deschişi", a precizat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Liderul social-democraţilor a explicat că se referă la o colaborare parlamentară cu UNPR şi a subliniat faptul că PSD este un partid cu porţile deschise.

Declaraţia lui Dragnea vine la scurt timp după ce PNL a anunţat că merge singur la parlamentare şi nu se mai pune problema unei eventuale fuziunii sau alianţe cu UNPR.

Amintim că, în contextul discuţiilor privind o eventuală fuziune cu PNL, oamenii generalului Gabriel Oprea au "dezertat" rând pe rând şi au sărit în barca salvatoare a social-democraţilor, UNPR rămânând în scurt timp cu un număr semnificativ mai mic de parlamentari.