Piedone cere PSD şi PNL să-l susţină: „Bagaţi cărbune în locomotiva Piedone”

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone (Cristian Popescu Piedone / Facebook)

Cristian Popescu Piedone le-a cerut, luni, liderilor PSD şi PNL să îl susţină pentru Primăria Capitalei, căci aşa vor avea "campanie" pentru europarlamentare şi prezidenţiale, relatază Aktual24.ro.

Invitat la Antena 3, post care îl susţine cu toate forţele, în timp ce liderii PSD şi PNL discutau în şedinţa coaliţiei dacă e cazul să îl mai susţină pe Cătălin Cîrstoiu, Piedone s-a prezentat pe sine drept o "locomotivă" care poate trage orice partid.

„Eu sunt o locomotivă. Eu m-am pus pe sine, eu ştiu că această locomotivă plecată din gara celebră, Gara de Nord a Bucureştiului, are un traseu bine stabilit: Primăria Capitalei. Dacă acum, dacă la această locomotivă, în urma sondajelor, a cancelariilor partidelor sau maşinăriilor partidelor aflate azi în concurenţă cu mine, se pot alătura acestei locomotive…să bage cărbune…în această locomotivă.

Dacă vor să aibă campania parlamentară şi prezidenţială, pot să vină să bage cărbuni în această locomotivă (…) Poate să vină orice partid care să îl susţină pe Piedone…Ok…Eu trag, treci în locomotivă”, a declarat Piedone.

„Dacă ei îmi vor da această susţinere nu vor susţine decât normalitatea şi vor înţelege că în Bucureşti trebuie să scăpăm de nocivitatea USR-ului. Vorbim de şobolanul USR de la sectorul 1”, a mai spus Piedone.

„Băgaţi cărbune în locomotiva Piedone”, a insistat Piedone.

Reamintim că, între timp, liderii coaliţiei PSD-PNL au decis în cadrul şedinţei de luni să îl susţină în continuare pe Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală, deşi PSD ar dori retragerea acestuia, Cîrstoiu fiind, pe de o parte foarte slab cotat în sondaje, pe de alta, acuzat de incompatiblitate pe motiv că a acordat consultaţii medicale la o clinică privată aparţinând familiei sale, asta în timp ce el era manager de spital.

De partea sa, PNL a refuzat categoric să îl susţină pe edilul sectorului 5. Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, a susţinut purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne