Ponta, despre "inculpatul" Dragnea: Îl consider la fel de nevinovat cum sunt şi eu

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Intrat într-un con de umbră (umbra lui Dragnea) de când nu mai este liderul PSD, fostul premier Ponta susţine că nu va avea nicio funcţie în partid până când justiţia nu va pronunţa o decizie definitivă în dosarul său.

"Nu poţi să fii preşedinte de partid şi să te duci în fiecare lună la Înalta Curte", a declarat Victor Ponta, citat de Hotnews, ironizându-l astfel pe Dragnea, care se prezintă frecvent la Înalta Curte, unde se judecă dosarul Bombonica şi unde magistraţii urmează să decidă asupra solicitării lui Liviu Dragnea de anulare a pedepsei din dosarul Referendumul până săptămâna viitoare.

Victor Ponta care, reamintim, a demisionat de la şefia PSD după ce a fost pus sub acuzare în dosarul Turceni-Rovinari, a mai precizat că a fost martor în dosarul lui Dragnea şi îl consideră pe acesta nevinovat.

"Am fost martor în dosarul domnului Dragnea, eu cred că este nevinovat (…) la fel de nevinovat cum sunt şi eu", a afirmat Victor Ponta.

Reamintim că Ponta a fost trimis în judecată, în septembrie 2015, de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, alături de alte patru persoane, între care senatorul Dan Şova şi directorul Complexului Rovinari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne