"Poveşti de groază despre Lucan", via Emanuel Ungureanu (I)

Fost colaborator al lui Mihai Lucan, deputatul Emanuel Ungureanu a relatat o serie de incidente în care ar fi fost implicat renumitul chirurg, aflat în prezent în mijlocul unuia dintre cele mai mari dosare de corupţie medicală din ţară.
Emanuel Ungureanu
Emanuel Ungureanu (Facebook)

Invitat la Rezistenţa TV, fostul colaborator al lui Mihai Lucan, Emanuel Ungureanu, cel de la care a plecat dosarul DIICOT, a lansat o nouă serie de acuzaţii la adresa celebrului medic anchetat de DIICOT. Mai jos este cazul unei doamne din Oneşti, al cărei fiu a ajuns pe mâna lui Lucan.

"O doamnă cu un copil de 6 luni din Oneşti vine la clinica de stat auzind că domnul Lucan operează copii. Copil de 6 luni, profesorul Lucan îi zice: n-am sculă aici ca să te fac, numai sus (la privat). Merge, face trei intervenţii consecutive a 6.000 de euro în total, 2.000, 2.000, 2.000, nu îi rezolvă problema copilului, banii se dau prin virament şi copilul este rezolvat la Bucureşti, gratis, de o doamnă doctor – îmi scapă numele – de la spitalul Marie Curie.

Ce se întâmplă? Copilul nu numai că, să zicem că de banii ăia îl trata, dar după prima intervenţie de 2.000 euro de la privat, copilul este înfăşurat în acea noapte în frig şi transportat cu ambulanţa la clinica de stat, ca la clinica privată să nu existe nicio cheltuială pentru partea de terapie. Vă daţi seama?", a declarat Emanuel Ungureanu.